ΕΠΣ Ξάνθης: «Ξεπουπούλιασε» τον Πετεινό κάνοντας το 4×4 ο πρωτοπόρος Φίλιππος Δροσερού

Στην κορυφή της βαθμολογίας με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια παραμένει ο Φίλιππος Δροσερού του Ρωμανού Κοντογιαννίδη, καθώς κατάφερε να φύγει νικητής και από την έδρα του Πετεινού κερδίζοντας με 2-1 τον τοπικό Άρη στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης.

Οι φιλοξενούμενοι από το ξεκίνημα του αγώνα είχαν τα ηνία και κατάφεραν πριν συμπληρωθεί ένα τέταρτο αγώνα να προηγηθούν με 2-0 χάρη στα τέρματα του Τζεσούρ Ρεφίκογλου και Μαξούμ Σαλήογλου. Μάλιστα είχαν και άλλες ευκαιρίες να διευρύνουν τον δείκτη του σκορ, αλλά και ακυρωθέν γκολ με τον Σαλήογλου.

Ο Άρης Πετεινού δεν έδειξε ικανός να αντιστρέψει την εις βάρος του κατάσταση μέχρι και το τελευταίο εικοσάλεπτο. Τότε άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας στον Τασίν. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Τουρατζίδη δέκα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα και ενώ λίγο νωρίτερα είχε και δοκάρι ο Φλώρος.

Ωστόσο μέχρι εκεί. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε στο τέλος και έτσι ο Φίλιππος Δροσερού έφυγε με ένα μεγάλο διπλό από την έδρα του Πετεινού, το οποίο τον φέρνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με το απόλυτο των 4 νικών σε ισάριθμα παιχνίδια (φωτο από την Ξάνθη Sport). Διαιτητής του αγώνα ο Βασίλης Ουζουνίδης με βοηθούς τους Κοτινούδη και Χρυσέλη.

ΆΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ: Γιουνούζογλου, Ξενιτίδης, Ρέβης, Θεοδωρίδης Χ. (64′ Σερίφογλου), Μυλωνάς (85′ Τυριάκης), Φλώρος, Τουρατζίδης, Πουτακίδης, Καμπουρίδης (79′ Κυράπογλου), Θεοδωρίδης Κ., Μαλαδένης (46′ Δαηλίδης)

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟΥ: Δανδανόπουλος, Αλή Τασίν, Κοντογιαννίδης Κλ., Καρατζάς (52′ Αχμέτογλου Β.), Πεντεζίδης (87′ Αχμέτογλου Κ.), Ρετζέπογλου, Ρεφίκογλου (66′ Αλήογλου), Μουμίν (87′ Κοκομπέλης), Κοντογιαννίδης Κ., Σαλήογλου, Μουμίνογλου