ΕΠΣ Έβρου: Πρεμιέρα με τεράστιο διπλό στην έδρα του πρωταθλητή Ορέστη για την Θράκη Φερών

Με 2-1 νίκησε η Θράκη Φερών τον πρωταθλητή Ορέστη στην Ορεστιάδα, επιτυγχάνοντας στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος μια σημαντική νίκη που έσπασε μια παράδοση δεκαετιών.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 19′ με τον Δημήτρη Δαρβούδη και διατηρούσαν με σχετική ευκολία το προβάδισμα μέχρι και ένα 20λεπτο πριν το τέλος, ωστόσο τότε ήρθαν τα πάνω – κάτω και μάλιστα παρά το γεγονός ότι η Θράκη έμεινε με δέκα παίκτες λόγω κόκκινης κάρτας στον Ντόλα.

Το γεγονός πείσμωσε τους φιλοξενούμενους που στις δυο μοναδικές τελικές που πραγματοποίησαν με αξιώσεις προς την εστία του Γαλλή, αρχικά ισοφάρισαν στο 71′ με τον Βάρναλη και τελικά πέτυχαν το γκολ της νίκης στο 85′ με τον Τσιπλάκη. Ετσι οι Φέρες έφυγαν για πρώτη φορά στα χρονιά θριαμβεύτριες από την Ορεστιάδα, καθώς σε δέκα επίσημες αναμετρήσεις με τον Ορέστη εκεί μετρούσαν ισάριθμες ήττες.

Το παιχνίδι δεν διακρίνεται για τις δάφνες ποιότητάς του, με την ομάδα των Φερών να ξεχωρίζει ωστόσο για το πάθος των παικτών της. Διαιτητές οι Σουβαράς, Παλαιοπάνης και Φιλιππίδης, μοίρασαν το παιχνίδι αλλά άφησαν με μικρά παράπονα και τις δυο ομάδες.

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ: Γαλλής, Λουλούδης (89′ Γκαλογιάν, Τσουκάρης, Πετρόπουλος Χρ., Κοτζά, Πετρόπουλος Στεφ., Μπακογιάννης, Θεμελής, Δαρβούδης, Βλάχος, Σιγρέκης (80′ Νάκου).

ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ: Γκαϊδαρτζακης, Κολγκέγκα, Μαυρομάτης, Βάρναλης, Σιδηρόπουλος, Πολίδης, Δομακινης, Ντόλας, Παγωνίδης, Δροσάκης, Μπόρας