Α2 Ανδρών: Ιστορική πρώτη νίκη για τον Οίακα Ναυπλίου του Χάρη Κουλουριώτη!

Με το δεξί ξεκινησε την σεζον το Ναύπλιο του Χάρη Κουλουριώτη στο πρωτάθλημα της Α2.

Ο τελειόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής έφερε στον Οίακα αρκετούς παίκτες που γνώριζε από το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και έφτιαξε ένα δυαντό σύνολο το οποίο στην πρώτη του εμφάνιση στην Α2, έγραψε ιστορία, κερδίζοντας στο πάντα δύσκολο κλειστό της «Πυρκάλ» τον Αμύντα με 59-83. Κορυφαίος για την ομάδα του Οιακα ο Στεφάν Τζόρτζεβιτς που έκανε double-double με 14 πόντος και 11 ριμπάουντ. \

Ως προπονητής ξεκίνησε την καριέρα του από μικρή ηλικία στα τμήματα υποδομής του Αστέρα Εξαρχείων ενώ παράλληλα ήταν συνεργάτης στο Ανδρικό και στο Γυναικείο τμήμα, ενω με τις σπουδές του στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής βρέθηκε στην ΑΕ Κομοτηνής. Το 2004 εντάχθηκε στο τεχνικό team του Αιγάλεω στην Α2, κερδίζοντας την άνοδο στην Α1 το 2006 και παραμένοντας μέχρι το 2009 δουλέυοντας με τον νυν Ομοσπονδιακό Θανάση Σκουρτόπουλο. Στην συνέχεια, από το 2009 έως το 2013 ήταν μέλος του τεχνικού team του Ηλυσιακού στην Α1.

Παράλληλα διετέλεσε πρώτος προπονητής της ανδρικής ομάδας του Αθηναϊκού. Ξεκίνησε την season 2013 – 14 στον Ίκαρο Χαλκίδας ως άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Καλαφατάκη και στην συνέχεια της season ακολούθησε τον Γιώργο Κετσελίδη στον Λίβανο για λογαριασμό της Champville. Την επόμενη διετία (2014 – 16) ήταν στο πλευρό του και πάλι του Θανάση Σκουρτόπουλου στο Ρέθυμνο. Κατόπιν δούλεψε στην Α2 δίπλα στον απόφοιτο του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής Μιχάλη Κουταλιανό για τον Αίολο Αστακού, παίρνοντας μέρος στα play-off ανόδου για την Basket League.

Προπέρυσι εργάστηκε ως πρώτος προπονητής στον νεοφώτιστο στην Β’ Εθνική Ιπποκράτη Κω οδηγώντας τον στην 3η θέση του Νοτίου ομίλου και στην άνοδο, ενω πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα με τον νεοφώτιστο Οιακα.