ΕΠΣ Θράκης: Βόμβα με Φώτη Ξενάκη ο Κομψάτος Πολυάνθου

Στον γειτονικό Πολύανθο στην Β’ ΕΠΣ Θράκης θα μετακομισει μετά τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου ο Φώτης Ξενάκης.

Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός με καταγωγή από το Πόρτο Λάγος, είχε αρκετές προτάσεις από ομάδες της ΕΠΣ Θράκης και Ξάνθης αλλα και Γ’ Εθνικής, αλλά επαγγελματικές υποχρεώσεις τον έκαναν να προτιμήσει την πρόταση του φαβορί για την άνοδο Κομψάτου Πολυάνθου.

Ο Ξενάκης είναι ένας συλλέκτης των τίτλων κάτι που είναι πιθανό να συμβεί και φέτος με την νέα του ομάδα. Με το φετινό ντάμπλ κατέκτησε το 7ο συνολικά πρωτάθλημα στην καριέρα του και το 4ο κύπελλο.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τα ΤΕΠ Ξάνθης και στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Ασπίδα Ξάνθης, στην Δόξα Ξάνθης, στην Λευκάδα στον Οδυσσέα Νυδρίου, στην Λαμία, και κατόπιν επέστρεψε στην Θράκη και αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ Κοσμίου όπου πήρε πρωτάθλημα τη σεζόν 2011-12. Ακολούθησε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης όπου με τον Βασίλη Τσιομλεκίδη προπονητή ανέβασαν την ομάδα μετά από σχεδόν 20 χρόνια στην Γ’ Εθνική, πάλι το Κόσμιο, οι Προσκυνητές όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα, η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου όπου κατέκτησε κύπελλο αλλά και το πρωτάθλημα πέρυσι και φέτος όπου ήταν ξανα πρωταθλητής για τρίτη σερί σεζόν.