Champions League: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τους αγώνες της Τετάρτης

Με οκτώ παιχνίδια ολοκληρώνεται το βράδυ της Τετάρτης η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και παράλληλα συνεχίζεται και το ThrakiSportS Champions League Predictor Game.

Οπως πριν από κάθε αγωνιστική το ThrakiSportS σας παρουσιάζει τις προβλέψεις των παικτών που λαμβάνουν μέρος στο παιχνίδι αυτό, στο οποίο μπορείτε και εσείς να σπεύσετε να συμμετάσχετε έστω και τώρα.

Θυμίζουμε ότι κάθε παίκτης προβλέπει το σκορ για κάθε αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ συνολικά, από την 1η αγωνιστική των ομίλων ως τον μεγάλο τελικό. Κάθε σωστή πρόβλεψη είναι 1 βαθμός, αν είστε κοντά στο σκορ 1,5 και αν βρείτε το ακριβές σκορ 3 πόντοι. Οι βαθμοί αθροίζονται και σχηματίζεται μια βαθμολογία. Στο παιχνίδι λαμβάνουν μέρος συνεργάτες αλλά και αναγνώστες του ThrakiSportS καθώς και πολλές αθλητικές προσωπικότητες της περιοχής μας – και όχι μόνο.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα αποψινά παιχνίδια:

Γκενκ – Νάπολι: Μόλις το 2% προβλέπει νίκη των γηπεδούχων Βέλγων και το 6% ισοπαλία ενώ το υπόλοιπο 92% εκτιμά ότι θα κερδίσουν οι Ιταλοί.

Σλάβια Πράγας – Μπορούσια Ντόρτμουντ: Μόλις το 5% προβλέπει νίκη των γηπεδούχων, το 16% ισοπαλία και το 79% επικράτηση της γερμανικής ομάδας.

Λίβερπουλ – Σάλτσμπουργκ: Μεγάλο φαβορί για τους περισσότερους οι πρωταθλητές Ευρώπης. Το 94% προβλέπει ότι θα νικήσουν και από 3% βλέπου ισοπαλία ή νίκη των Αυστριακών.

Μπαρτσελόνα – Ίντερ: Μεγάλο φαβορί οι Καταλανοί. Το 81% βλέπει νίκη τους έναντι 15% που βλεπει ισοπαλία και 4% επικράτηση των Ιταλών μέσα στο Καμπ Νου.

Λειψία – Λυών: Μοιρασμένες οι εκτιμήσεις με τους περισσότερους δηάδή 64% να πιστεύουν ότι θα νικήσουν οι γερμανοί έναντι 22% που βλέπει ισοπαλία και 14% που εκτιμά νίκη των γάλλων.

Ζενίτ – Μπενφίκα: Εντελώς μοιρασμένα εδώ τα πράγματα. Το 44% εκτιμά οτι ια νικήσουν οι Ρώσοι, το 34% ισοπαλία και το 22% επικράτηση των Πορτογάλων.

Λιλ – Τσέλσι: Φαβορί για τους συμμετέχοντες στο παιχνίδι η Τσέλσι νίκη της οποίας βλέπει το 68% έναντι 21% που βλέπει ισοπαλία και 11% που βλέπει νίκη των Γάλλων.

Βαλένθια – Άγιαξ: Το πιο μοιρασμένο παιχνίδι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις. Νίκη των Ισπανών βλέπει το 29%, ισοπαλία το 35% και νίκη των Ολλανδών το 36%.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS CHAMPIONS LEAGUE PREDICTOR GAME