Σκέψεις αποχώρησης από το ποδόσφαιρο για τον 19χρονο «Πέρι» Καρακασίδη

Συνεχίζεται η αδιαλλαξία του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο θέμα του νεαρού παίκτη του Περικλή Καρακασίδη που επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην νεοσύστατη ομάδα της Αλεξανδρούπολης που συμμετέχει στην Γ’ Εθνική με αποτέλεσμα ο 19χρονος μεσοεπιθετικός να σκέφτεται ακόμα και την αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο.

Ο «Πέρι» το καλοκαίρι έφτασε σε συμφωνία για δανεισμό στον Πανθρακικό, αφού ο φετινός Εθνικός Αλεξανδρούπολης δύσκολα θα πρωταγωνιστήσει μετά την φυγή όλων των ικανών ποδοσφαιριστών του, ωστόσο επέλεξε να παραμέινει στην ομάδα στην οποία αγωνίζεται από τα 8 του.

Η πρόκληση της Γ’ Εθνικής με την νέα ομάδα της Αλεξανδρούπολης με προπονητή τον Νίκο Ουσταμπασίδη δεν ήταν αδιάφορη για τον νεαρό που ξεκίνησε προετοιμασία μαζί με πολλούς περσινούς συμπαίκτες του, αλλα οι συζητήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές για δανεισμό ή αγορά δεν κατέληξαν σε συμφωνία, αφού ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης προβάλλει απαιτήσεις που ούτε για παίκτες Super League γίνονται τις σημερινές εποχές.

Έτσι η διοίκηση της Αλεξανδρούπολης και πριν τον πρώτο της αγώνα με την Κεραυνό Πέρνης στην έδρα της για την Γ’ Εθνική, εξέδωσε ανακοίνωση βλεποντας ίσως το μεγαλύτερο ταλέντο του Έβρου αυτήν την στιγμή να μην συμμετέχει στους αγωνες αλλά κυριως να σκέφτεται να κρεμάσει τα παπούτσια του και να αποχωρήσει από τον Έβρο.

Η ανακοίνωση της Αλεξανδρούπολης: 2η Αγωνιστική και ο προπονητής της ομάδος μας κο Νίκος Ουσταμπασίδης δεν θα έχει στην διάθεση του τον ποδοσφαιριστή ΠΕΡΙΚΛΗ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ γεννημένο το 2000 αφού συμμετέχει κανονικά από την 1η μέρα της ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ και πήρε μέρος και σε όλα τα ΦΙΛΙΚΑ , αλλά οι διοικούντες του ΕΘΝΙΚΟΥ δεν μας δίνουν το δελτίο του ΑΘΛΗΤΗ για να συμμετάσχει στους επίσημους αγώνες.
Οι προσπάθειες από την πλευρά μας θα συνεχιστούν σε χαμηλούς τόνους γιατί είναι κρίμα ένα ΑΘΛΗΤΗΣ ΜΕ ΤΑΛΕΝΤΟ στα 19 του χρόνια να βάλει τέλος στην ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ .