ΕΠΣ Έβρου: Η αντίδραση του Ορμενίου για την αναβολή της πρεμιέρας της λόγω Παρμενίωνα

Πρεμιέρα με 3 αναβολές με τους αγώνες Δόξα Δόξας – Ηρακλής Σαγήνης, Δόξα Ορεστιάδας – Δόξα Στέρνας και Ασπίδα Θουρίου – Ακρίτας Ορμενίου να μεταφέρονται για την Τετάρτη 9/10/2019 λόγω της μεγάλης στρατιωτικής άσκησης Παρμενίωνας 2019.

Την αναβολή δικαιούνταν όσες ομάδες κατέθεσαν με έγγραφο από την μονάδα την απουσία τουλάχιστον πέντε στρατιωτικών αθλητών τους, ωστόσο αρκετές ομάδες και κυρίως εξλεφρασαν την αντίθεσή τους προς την αναολή του αγώνα του μέσω της παρακάτω ανακοίνωσης. 

Η ανάρτηση του Ακρίτα Ορμενίου: Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας ότι ο προγραμματισμένος αγώνας της Κυριακής με αντίπαλο την Ασπίδα Θουρίου αναβάλλεται για την Τετάρτη 09/10 μετά από αίτημα της αντίπαλης ομάδας λόγω συμμετοχής ποδοσφαιριστών της στην στρατιωτική άσκηση ”Παρμενίων”, το οποίο έκανε δεκτό η ΕΠΣ Έβρου.

Τραγελαφικές καταστάσεις πραγματικά: Ενώ η άσκηση είναι γνωστή εδώ και καιρό, ενώ διοργανώτρια γνωρίζει ότι ΟΛΕΣ οι ομάδες λίγο-πολύ θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα, ορίζει αγωνιστική, το πρόγραμμα της οποίας κοινοποιείται 4 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Αυτό σημαίνει ότι δεν ελαβε υπόψη τις όποιες αντιδράσεις των ομάδων, και θεωρούν ότι πρέπει οι αγώνες να διεξάγονται παρά τις όποιες ελλείψεις μπορεί να έχει κάποια ομάδα.

Παρ όλα αυτά 1 ημέρα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος κάνει δεκτά αιτήματα 3 ομάδων του ομίλου, οι οποίες πατώντας σε μία διάταξη προσκόμισαν βεβαιώσεις ποδοσφαιριστών από την υπηρεσία τους (οποιουδήποτε, βασικου-αναπληρωματικου, ενεργου ή μη, η που απλά έχει δελτίο στην ομάδα), και έτσι αναβάλλει τη μισή αγωνιστική τινάζοντας στον αέρα τον προγραμματισμό των υπόλοιπων ομάδων ορίζοντας μάλιστα τα ματς σε εργάσιμη μέρα και σε πολύ κοντινό χρονικό διάστημα.

Εμείς σαν Ακρίτας Ορμενίου θα κάνουμε τα πάντα για να προασπίσουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας, αυτό μπορούμε τα το υποσχεθούμε!