Γ’ Εθνική: Το μέχρι στιγμής ρόστερ της νεοσύστατης FC Αλεξανδρούπολης

Ενώ όλα έδειχναν ότι ο Έβρος θα μείνει δίχως ομάδα στην Γ’ εθνική, μετά την απόσυρση του Ορέστη Ορεστιάδας, κάποιοι άνθρωποι είχαν άλλη γνώμη και μέσα σε ένα σχεδόν μήνα, με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λογαρά, δημιούργησαν μια νέα ομάδα από την συγχώνευση του ΑΛΕΞ ΑΟ Θράκης με την Ένωση Άνθειας Αριστεινου, την FC Αλεξανδρούπολης, που με βάση το ρόστερ της δείχνει ότι θα είναι αρκετά δυνατή παρότι ξεκίνησε πολύ αργότερα προετοιμασία από τις υπόλοιπες της Γ’ Εθνικής.

Το ντεμπούτο για την ομάδα του Νίκου Ουσταμπασίδη που θα έχει ως αστέρι της τον -επιπέδου Super League- 31χρονο πρώην αμυντικό του ΟΦΗ, Δημήτρη Κομεσίδη, θα γίνει στο Οφρύνιο με αντίπαλο την τοπική ομάδα του Αετού Ορφανού.

Το ThrakiSportS σας παρουσιάζει το μέχρι στιγμής διαμορφωθέν ρόστερ της ομάδας με βάση τις ανακοινώσεις που έχουν γίνει από τον σύλλογο, με το οποίο ξεκινά το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ωστόσο, θεωρείστε βέβαιο ότι θα υπάρξουν και νέες προσθήκες, καθώς η μεταγραφική περίοδος δεν έχει ολοκληρωθεί και οι δοκιμές είναι συνεχείς.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Μπινόπουλος Αναστάσιος
Συνοδινός Σίμος

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
Παπαδάκης Μιχαήλ
Αμπραχαμιάν Αρθούρος
Γκουντενούδης Ιωάννης
Λίτσιος Κωνσταντίνος
Γεωργαντζόπουλος Βασίλειος
Ευαγγελίδης Γεώργιος
Κομεσίδης Δημήτριος
Δορουγιδένης Ιωάννης

ΜΕΣΟΙ
Πατσιώρας Κωνσταντίνος
Πατσιώρας Άγγελος
Ευθυμιάδης Παύλος
Γκαβανόζης Σεβαστός
Καρακασίδης Περικλής
Λαζίδης Αλέξανδρος
Εφρεμίδης Ηλίας

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Μάζης Σωτήριος
Σιμτσάκης Σταύρος
Μαρασλής Γεώργιος
Παπαοικονόμου Δημήτριος
Τσακανίκας Κωνσταντίνος