Basket League: «Χάλασε» ο δανεισμός του Εβρίτη Σανδραμάνη στον Ιωνικό Νίκαιας

Στον Ιωνικό Νίκαιας δόθηκε δανεικός από τον Προμηθέα Πάτρας ο Εβρίτης διεθνής γκαρντ Χρυσόστομος Σανδραμάνης, ωστοσο σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες αυτός δεν θα προχωρήσει και θα επιστρεψει στην Πάτρα και πιθανόν εκ νέου δανεικός.

Ο 19χρονος ύψους 1μ.95 γκαρντ, που διακρίνεται για την ευχέρειά του στο σουτ και το εξαιρετικό τελείωμα των φάσεων, αγωνίστηκε στο πρόσφατο Παγκόσμιο των Εφήβων της Κρήτης, είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές και με τον Προμηθέα έχει αγωνιστεί σε 10 παιχνίδια της Α1, την τελευταία διετία. Την φετινή σεζόν σε 6 αγωνες είχε 21 πόντους (3.5 μ.ο) με 5/9 τρίποντα, 3/8 δίποντα και 6,2 μέσο όρο σε λεπτά συμμετοχής, ενώ πέρσι σε 4 αγώνες είχε με 3 πόντους (1/1 δίποντα και βολές) σε 2 λεπτά μέσο όρο συμμετοχής.

Σε ηλικία μόλις 14 ετών πήρε μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και με την ομάδα Παίδων του Δικέφαλου του Βορρά αναδείχθηκε πρωταθλητής ΕΚΑΣΘ ενώ κατατάχθηκε στην τρίτη θέση στο Πανελλήνιο, πριν κατεβεί στην Πάτρα για λογαριασμό του Προμηθέα Πάτρας.