Champions League: Τριάρα Παρί επί Ρεάλ και τριάδα κορυφής με Καφατάρη, Πανταζή και Παρασχούδη στο ThrakiSportS Predictor

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε η Παρί Σεν Ζερμέν το ντέρμπι απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας επιβλήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης με 3-0 της «βασίλισσας» στην Πόλη του Φωτός κάνοντας έτσι ιδανικό ποδαρικό στη φετινή διοργάνωση. Ο Άνχελ Ντι Μαρία ήταν ο «δήμιος» της πρώην ομάδας του, καθώς πέτυχε τα δύο από τα τρία τέρματα.

Στο άλλο μεγάλο παιχνίδι της βραδιάς που διεξήχθη στο «Wanda Metropolitano» η Ατλέτικο έδειξε ότι δεν τα παρατά ποτέ καθώς, αν και βρέθηκε να χάνει 2-0 από την Γιουβέντους στο 65΄, κατάφερε να ισοφαρίσει τους Τορινέζους σε 2-2.

Όσον αφορά στον 2ο όμιλο, στον οποίο ως γνωστόν βρίσκεται ο Ολυμπιακός, η Μπάγερν Μονάχου κατάφερε να επικρατήσει με 3-0 σκορ του Ερυθρού Αστέρα, χάρη στα τέρματα των Κομάν (34′), Λεβαντόφσκι (80′), και Μίλερ (90+1′).

Με τους οκτώ αγώνες της Τετάρτης ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League και παράλληλα ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του παιχνιδιού προβλέψεων του ThrakiSportS, όπου είχαμε σοβαρές ανακατατάξεις στην κορυφή της βαθμολογίας.

Πρώτος είναι ο MinasKafas (Μηνάς Καφατάρης) από την Αλεξανδρούπολη – για την ακρίβεια από την Κύπρο που ωστόσο μένει εδώ και μερικά χρόνια στην πρωτεύουσα του Έβρου – που έχει πλέον την τιμή να βρίσκεται στην κορυφή του ThrakiSportS Champions League Predictor Game με 19,5 βαθμούς.

Ακολουθεί με 19 βαθμούς στην δεύτερη πλέον θέση ο Sapa3, δηλαδή ο διαιτητής της ΕΠΣ Θράκης, προπονητής τεχνικής κολύμβησης του ΝΟΑ και γενικός αρχηγός στην ομάδα μπάσκετ του Δημοκρίτειου Σαράντης Πανταζής. Τρίτος με 18,5 βαθμούς ο athanasp, ο εκ των προπονητών στις ακαδημίες του ΑΟΞ Θανάσης Παρασχούδης.

Την πεντάδα συμπληρώνουν ο DERBENI GAS και ο GEORGEPAOK4 ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η παίκτρια που ήταν στην κορυφή μετά τους 8 πρώτους αγώνες της Τρίτης και έχει επιλέξει το ξεχωριστό ψευδώνυμο MeDagkwseOSouares πλέον μετά και τους αγώνες της Τετάρτης και την ολοκλήρωση της 1ης αγωνιστικής έπεσε στην 7η θέση.

Θυμίζουμε ότι η συμμετοχή στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game είναι δωρεάν και ο διαγωνισμός γίνεται πρωτίστως για να απολαμβάνουμε με ένα εξτρά κίνητρο τους αγώνες, ωστόσο το ThrakiSportS δεσμεύεται να επιδιώξει κάποια συμβολικά δώρα σε αυτούς που στο τέλος θα έχουν τη μεγαλύτερη βαθμολογία. Για κάθε σωστό αποτέλεσμα στους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ ο κάθε συμμετέχων κερδίζει έναν βαθμό, αν παράλληλα με το αποτέλεσμα προσεγγίζει και το σκορ τότε παίρνει συνολικά 1,5 πόντο και αν βρίσκει το ακριβές σκορ, 3 βαθμούς. Οι βαθμοί του καθενός προστίθενται και συγκρίνονται με των υπολοίπων και έτσι δημιουργούμε ένα μεταξύ μας πρωτάθλημα, στο οποίο ήδη έχουν λάβει μέρος φίλοι και αναγνώστες του ThrakiSportS, επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες αθλητές της περιοχής μας αλλά και δημοσιογράφοι, συνεργάτές της ιστοσελίδας και άλλα δημόσια και μη πρόσωπα. Όσοι δεν έχετε εγγραφεί κάντε το άμεσα με ένα κλικ ΕΔΩ, άλλωστε μονο η πρώτη αγωνιστική παίχτηκε και προλαβαίνετε με τις κατάλληλες προβλέψεις να καλύψετε το χαμένο έδαφος αφού υπάρχουν δεκάδες ακόμα παιχνίδια ως τον τελικό.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THAKISPORTS CHAMPIONS LEAGUE PREDICTOR GAME ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Μπριζ-Γαλατασαράι 0-0

Παρί Σεν Ζερμέν-Ρεάλ Μαδρίτης 3-0 (14′, 33′ Ντι Μαρία, 90+1′ Μενιέ)

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Ολυμπιακός-Τότεναμ 2-2 (44′ Ποντένσε, 56′ εν. Βαλμπουενά – 26′ πεν. Κέιν, 30′ Μόουρα)

Μπάγερν Μονάχου-Ερυθρός Αστέρας 3-0 (34′ Κομάν, 80′ Λεβαντόφσκι, 90+1′ Μίλερ)

3ος ΟΜΙΛΟΣ

Σαχτάρ Ντόνετσκ-Μάντσεστερ Σίτι 0-3 (24′ Μαχρέζ, 38′ Γκιντογκάν, 76′ Γκαμπριέλ Ζεσούς)

Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Αταλάντα 4-0 (10′ Λέοβατς, 31′, 42′, 68′ Όρσιτς)

4ος ΟΜΙΛΟΣ

Ατλέτικο Μαδρίτης-Γιουβέντους 2-2 (70′ Σάβιτς, 90′ Ερέρα – 48′ Κουαντράντο, 65′ Ματουϊντί)

Λεβερκούζεν-Λοκομοτίβ Μόσχας 1-2 (25′ αυτ. Χέβεντες – 16′ Κριχόβιακ, 37′ Μπαρίνοφ)

ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ THRAKISPORTS CHAMPIONS LEAGUE PREDICTOR GAME ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE