Απολύθηκε ο πρώην Ξάνθης και Πανθρακικού Εμίλιο Φερέρα πριν το 3-4 της Ντούντελανζ στην Κύπρο!

Παρελθόν από τον πάγκο της Ντούντελανζ λίγα 24ώρα πριν από την αναμέτρηση κόντρα στον ΑΠΟΕΛ για την πρεμιέρα του Europa League αποτέλεσε ο Βέλγος πρώην προπονητής Ξάνθης και Πανθρακικού Εμίλιο Φερέρα. 

Ο τεχνικός της ομάδας από το Λουξεμβούργο που έχει περάσει από τον πάγκο και των δυο μεγαλύτερων ομάδων της Θράκης «πλήρωσε» την κακή αρχή της ομάδας στο εγχώριο πρωτάθλημα καθώς η ομάδα στις πρώτες πέντε αγωνιστικές μετρά μόλις μία νίκη και μια ισοπαλία. 

Έτσι, μετά από αυτή την εξέλιξη η ομάδα ταξίδεψε στην Κύπρο με τον βοηθό προπονητή Μπέρτραντ Κράσον να κοουτσάρει την Ντούντελανζ στο παιχνίδι με τους πρωταθλητές Κύπρου. Πάντως, η αλλαγή στον πάγκο λειτούργησε ως ηλεκτροσόκ και έφερε θετικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Λουξεμβούργου μετά από ένα παιχνίδι με εντυπωσιακή εξέλιξη νίκησε με 3-4 μέσα στην Κύπρο τον ΑΠΟΕΛ. Το αποτέλεσμα αυτό διατήρησε την Ελλάδα πάνω από την Κύπρο και στην ειδική βαθμολογία της UEFA, χαρη και στον βαθμό του Ολυμπιακού με την Τότεναμ το βράδυ της Τετάρτης για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στη φωτογραφία αρχείο ο Εμίλιο Φερέρα με τον πρώην τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Πανθρακικός Βασίλη Κυρουβίδη και τον άλλοτε φροντιστή της ομάδας της Κομοτηνής Διαμαντή Νασούδη.