Έκανε το «μπαμ» η Ένωση Αλεξανδρούπολης και ανακοίνωσε επίσημα τον Δημήτρη Κομεσίδη

Εδώ και μέρες οι αναγνώστες του ThrakiSportS έχουν διαβάσει ότι ο Δημήτρης Κομεσίδης, που έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι από τον ΟΦΗ μετά την άνοδο των κρητικών στην Super League 1, ήταν πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση Αλεξανδρούπολης.

Το deal ολοκληρώθηκε και ο 31χρονος παίκτης, που έχει μεγάλη εμπειρία στα ανώτερα επαγγελματικά πρωταθλήματα της χώρας, ανακοινώθηκε το βράδυ της Πέμπτης από την FC Alexpolis ως το νέο απόκτημα της ομάδας, λιγότερα από τρία 24ωρα πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Πρόκειται για παίκτη ποιότητας που αν μη τι άλλο αλλάζει αυτομάτως τις ισορροπίες στον πρώτο όμιλο. Η ανακοίνωση της Ένωσης Αλεξανδρούπολης έχει ως εξής:

🔴 ΜΠΑΜ! 🔵

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ SUPER LEAGUE ΓΙΑ ΤΗΝ F.C ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ .

Το Δ.Σ της F.C ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΜΕΣΙΔΗ .

Λίγες μέρες πριν τον 1ο αγώνα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας η ομάδα μας προσθέτει στο δυναμικό της τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό που μέχρι πέρσι αγωνιζόταν στην Super League. Ο 31χρονος αμυντικός γεννημένος στην Αλεξανδρούπολη έχει αγωνιστεί σε Ξάνθη , Λάρισα και ΟΦΗ έχοντας πετύχει 2 ανόδους στην Super League ενώ μετράει και πάνω από 70 συμμετοχές σε αυτήν . Ο επαναπατρισμός του για χάρη της ομάδας μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους τους ανθρώπους της διοίκησης .