Γ’ Εθνική: Το μεγάλο «μπαμ» με Κομεσίδη επιχειρεί η Αλεξανδρούπολη

Η Ενωση Αλεξανδρούπολης θα εκπροσωπήσει το εβρίτικο ποδόσφαιρο στη Γ’ Εθνική. Μπορεί να ξεκίνησε τελευταία να χτίζει το ρόστερ της, ωστόσο προσπαθεί να φτιάξει ένα δυνατό σύνολο και βάζει στο στόχαστρο κορυφαία ονόματα του Εβριτικου ποδοσφαίρου.

Με προπονητή τον Νίκο Ουσταμπασίδη, χτίζει ένα σύνολο με σκοπό να κάνει την μεγάλη έκπληξη και στο πλαίσιο αυτό πληροφορίες του ThrakiSportS αναφέρουν ότι τις τελευταίες μέρες έχει γίνει κρούση και επιχειρείται το μεγάλο μπαμ με έναν παίκτη που κατάγεται από την περιοχή και έχει παραστάσεις ακόμα και από την Super League.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κομεσίδη, που είχε 70 συμμετοχές με την Skoda Ξάνθη την δεκαετία 2005-2015 ενώ ακόμα είχε αγωνιστεί σε εκείνο το διάστημα ως δανεικό στην Ένωση Θράκης, στον Παναιτωλικό και την τελευταία τετραετία αρχικά στην ΑΕΛ την σεζόν 2015-16 με 27 συμμετοχές και την τελευταία τριετία στον ΟΦΗ, όπου κατέγραψε 64 συμμετοχές και μάλιστα πέτυχε και δύο γκολ.

Ο Κομεσίδης είχε ανακοινωθεί από τον ΟΦΗ στις αρχές καλοκαιριού ότι μένει ελεύθερος από την ομάδα της Κρήτης, η οποία επανήλθε στην Super League και η Ένωση Αλεξανδρούπολης φέρεται να του έχει κάνει κρούση για να τον «επαναπατρίσει» στον Έβρο…