Με ένα… μπουρνούζι του Δήμου Αλεξανδρούπολης ξεπροβόδισε Μιχαλεντζάκη ο νέος δήμαρχος Γ. Ζαμπούκης

Έναν διαφορετικό τρόπο επέλεξε ο νέος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης για να εκφράσει την αγάπη και την υποστήριξη όλων των δημοτών στο πρόσωπο του παραολυμπιονίκη Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη, ​​ ο οποίος ανεχώρησε για το Λονδίνο όπου και θα αγωνιστεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης ΑμεΑ.

«Μέχρι σήμερα είχαμε συνηθίσει να περιμένουμε την επιστροφή των ​​αθλητών μας που διακρίθηκαν σε αγώνες για να τους τιμήσουμε. Αυτή την φορά ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης συνάντησε τον Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη πριν την αναχώρηση του για το Λονδίνο, του μετέφερε τις ευχές όλων των Δημοτών και του προσέφερε ένα ευχάριστο δώρο έκπληξη. Ένα μπουρνούζι από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης με τυπωμένο το όνομά του, το οποίο ​​ θα φοράει στους αγώνες που συμμετέχει και θα νιώθει ότι όλοι οι συμπατριώτες του είμαστε δίπλα του», αναφέρει σε σχετικό δελτίο Τύπου ο Δήμος Αλεξανδρούπολης.

«Ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης με τις νίκες του, μας έχει κάνει υπερήφανους αμέτρητες φορές και έχει διαφημίσει με τον καλύτερο τρόπο τον Δήμο μας κυριολεκτικά σε όλο τον κόσμο», σχολιάζει ακόμα το Γραφείο Τύπου του Δήμου Αλεξανδρούπολης.​​ 

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης ΑμεΑ φιλοξενείται φέτος από τις 9 μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου στην ολυμπιακή πισίνα του Λονδίνου. Στην διοργάνωση θα συμμετάσχουν 651 αθλητές από 81 χώρες.