Αποχώρηση-εξπρές Δόντσου από την Καβάλα! Πάει Νέστο μέσω… Αβάτου βοηθώντας άπορες οικογένειες

Αποχώρησε επίσημα πριν συμπληρώσει καλά καλά μήνα από τον ΑΟ Καβάλας ο Βασίλης Δόντσος, ο οποίος ωστόσο δεν επιστρέφει στον Άρη Αβάτου, από τον οποίο είχε παραχωρηθεί και στον οποίο ανήκει.

Καθώς το Άβατο, όπως ανακοίνωσε, συμπλήρωσε το ρόστερ του, συμφώνησε και επίσημαο Δόντσος να παραχωρηθεί στον Νέστο Χρυσούπολης του Κυριάκου Κετσιεμενίδη.

Μάλιστα η συμφωνία των διοικήσεων Αβάτου – Νέστου προβλέπει και την οικονομική ενίσχυση πέντε οικογενειών από την πόλη της Χρυσούπολης με το ποσό των 100 ευρώ.

Η ανακοίνωση έγινε από το ΔΣ του Αρη Αβάτου και έχει ως εξής:

Ανακοινώνουμε την αποχώρηση του Βασίλη Δόντσου από την ομάδα μας ο οποίος μετά την επιστροφή του από την ομάδα του Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑΣ μεταγράφεται στην ομάδα του Νέστου Χρυσουπόλεως από την ομάδα μας η οποία έχει συμπληρώσει το ρόστερ της. Η μετακίνηση του Δόντσου στην γειτονική ομάδα θα επιφέρει μετά από συμφωνία και των 2 διοικήσεων των ομάδων σε 5 άπορες οικογένειες που θα υποδείξει το Δ.Σ. του Νέστου από την πόλη της Χρυσούπολης μία οικονομική βοήθεια σε κάθε μία από αυτήν από το Διοικητικό μας συμβούλιο της τάξεως των 100 ΕΥΡΏ