«Καμμένη γη» το γήπεδο του ΑΟΞ μετά την φιλοξενία της Έκθεσης Τοπικών Προϊόντων του Επιμελητηρίου Ξάνθης

Πανδαισία χρωμάτων και γεύσεων είχαμε στις αρχές της εβδομάδας στο γήπεδο του ΑΟΞ, στο πλαίσιο της Έκθεσης Τοπικών Προϊόντων του Επιμελητηρίου Ξάνθης που εντάχθηκε φέτος για πρώτη φορά στο πλαίσιο των Γιορτών Παλιάς Πόλης.

Ωστόσο όλη αυτή η γιορτή άφησε πίσω της… καμμένη γη – κυριολεκτικά. Η φωτογραφία που ανέβασε ο Μπάμπης Χατζημεστής, που πονάει όσο κανένας το συγκεκριμένο γήπεδο, είναι χαρακτηριστική. Πλέον ο αγωνιστικός χώρος έχει καταστραφεί και είναι εξαιρετικά δύσκολο να διορθωθεί μέχρι την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ορφέα Ξάνθης στη Γ’ Εθνική, στις 22 Σεπτεμβρίου.

«Με όλο τον σεβασμό που έχουμε στον Δήμο Ξάνθης και στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου που είναι μεγάλη η προσφορά του, τώρα που σβήνουν τα φώτα της Γιορτής της Παλιάς Πόλης, αυτή την ζημιά ποιος θα την διόρθωσει;», αναρητήθηκε ο Μπάμπης Χατζημεστής.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η απάντηση από τον νέο δήμαρχο Μανώλη Τσέπελη, καθώς στην κυριότητα του Δήμου ανήκει το γήπεδο του ΑΟΞ και με την άδεια της προηγούμενης δημοτικής αρχής φιλοξενήθηκε εκεί η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων του Επιμελητηρίου, αλλά και από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ξάνθης Στέλιο Μωραϊτη που είχε αναλάβει και ρόλο… παρουσιαστή στην έκθεση, αλλά στο ευχαριστήριο μήνυμά του ξέχασε οποιαδήποτε αναφορά στην ομάδα του Ορφέα και προσωπικά στον Μπάμπη Χατζημεστή, που με προσωπικό κόπο και κόστος συντηρεί επί τόσα χρόνια το ιστορικό αυτό γήπεδο…