Την επιθυμία της για γάμο εξέφρασε σε περιοδικό η νέα σύντροφος του Πέτρου Μάνταλου

Η σύντροφος του Πέτρου Μάνταλου, Γωγώ Φαρμάκη μίλησε πριν λίγο καιρό σε εβδομαδιαίο gossip περιοδικό για πρώτη φορά για την σχέση της με τον αρχηγό της ΑΕΚ Πέτρο Μάνταλο και πρόσθεσε μέσα στην συνέντευξη της ότι… θέλει να παντρευτεί.

Αναλυτικά όσα είπε στο People η Γωγώ Φαρμάκη, γνωστή fashion blogger και αδελφή της Όλγας Φαρμάκη, για τον Πέτρο Μάνταλο:

«Ο Πέτρος είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Μολονότι είμαστε πάνω από έναν χρόνο μαζί, σχετικά πρόσφατα ανεβάσαμε μια φωτογραφία από τις διακοπές μας στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram. Τόσο εγώ όσο κι εκείνος δεν είμαστε από τους ανθρώπους που θα διαλαλήσουν τη σχέση τους. Και, για να σου πω και την αλήθεια, είμαι λίγο προληπτική σε αυτά και δεν θέλω να μιλάω για τα προσωπικά μου».

Κάπου εκεί το έληξε το θέμα και πέρασε σε άλλα. Ωστόσο, μεταξύ αυτών των άλλων στα οποία αναφέρθηκε μέσα στην συνέντευξη ήταν και το θέμα γάμος. Σε αυτήν την ερώτηση ο Γωγώ Φαρμάκη ξεκάθαρα δήλωσε ότι θέλει να παντρευτεί. Δεν είπε πότε, δεν είπε με ποιον. Αλλά τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. Άλλωστε το κορίτσι είπε ότι δεν της αρέσει να μιλάει για τα προσωπικά της…