Από το τρέξιμο των εκλογών στο τρέξιμο για διαιτητές Γ’ Εθνικής οι Λάπατας και Πανταζής της ΕΠΣ Θράκης

Με επιτυχία ολοκλήρωσαν στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη τα τεστ για τους υποσχόμενους διαιτητές Γ’ Εθνικής οι διαιτητές της ΕΠΣ Θράκης Σάκης Λάπατας και Σαράντης Πανταζής.

Πρόκειται για δυο παιδιά πάνω στα οποία έχει επενδύσει η Κομοτηναίικη διαιτησία και τα οποία διακρίνονται εκτός από την αθλητική τους κατάρτιση και για την παιδεία τους. Μόλις την περασμένη εβδομάδα άλλωστε ο Πανταζής έλαβε το πτυχίο του πολιτικού επιστήμονα από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ενώ ο Λάπατας είναι οικονομολόγος και την περασμένη εβδομάδα ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος Κομοτηνής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από τον Λάπατα και ο Πανταζής εκτέθηκε στο εκλογικό σώμα στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, βάζοντας υποψηφιότητα για Δημοτικός Σύμβουλος Κομοτηνής. Οι δυο τους μετά το τρέξιμο στις εκλογές, έτρεξαν πλέον και στα τεστ για τους υποσχόμενους διαιτητές Γ’ Εθνικής και τα πέρασαν με επιτυχία. Στα τεστ μετέχουν και άλλοι διαιτητές από τις γειτονικές ΕΠΣ Έβρου και Ξάνθης, ενώ είχαν την υποστήριξη φίλων και γνωστών τους.

Στην φωτο που τράβηξε ο Γιώργος Παναγιωτίδης εικονίζονται ακόμα πέρα από τους διαιτητές – «πολιτικούς» Λάπατα (δεξιά) και Πανταζή (κάτω αριστερά) οι Γιώργος Κελεσίδης και Κωνσταντίνος Ματζαβελας.