Γέννησε η Ελένη Χατζίδου την κόρη του παραολυμπιονίκη Ετεοκλή Παύλου (+photo)

Η Ελένη Χατζίδου έγινε μανούλα για πρώτη φορά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μετά από 9 μήνες μήνες, η αναμονή τελείωσε και, το απόγευμα της Δευτέρας, η Αλεξανδρουπολίτισσα τραγουδίστρια τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, πρωταθλητή ΑμεΑ Ετεοκλή Παύλου.

Τα χαρμόσυνα νέα τα ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης μπέμπας, ενώ λίγες ώρες μετά τον τοκετό είδαμε τον ευτυχή μπαμπά, πρωταθλητή του κανόε καγιακ ο οποίος προπονείται πυρετωδώς με στόχο τη συμμετοχή στους Παραολυμπιακούς του Τόκυο, να ποζάρει αγκαλιά με την μικρή του πριγκίπισσα και να… λιώνει.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης, η όμορφη μανούλα δημοσίευσε στα InstaStories της μια πολύ τρυφερή selfie μέσα από το μαιευτήριο. Συγκεκριμένα, ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι της, πόζαρε στον φακό χαμογελαστή, έχοντας στην αγκαλιά της την νεογέννητη κόρη της, έχοντας καλύψει όμως το προσωπάκι της με ένα emoji σε σχήμα ροζ φιόγκου.

«Ένα μεγάλο θαύμα, απίστευτο συναίσθημα. Σας ευχαριστούμε τόσο πολύ για τις ευχές και τα δώρα σας. Μέσα από την καρδιά μας να έχετε και εσείς μόνο χαρές και συγκινήσεις», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που το συνόδευε.