Δεύτερη ομάδα από τον Έβρο και τέταρτη από την Θράκη δηλώνεται στο Γυναικείο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου

Το Γυναικείο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου διεξάγεται μόνο σε εθνικό επίπεδο με μια Α’ Εθνική, δυο ομίλους στην Β’ Εθνική όπου μετέχουν η Βασίλισσα από την Ξάνθη και η Ροδόπη ’87 από την Κομοτηνή, καθώς και αρκετούς περισσότερους στη Γ’ Εθνική.

Μέχρι την περσινή σεζόν η μοναδική εκπρόσωπος της Θράκης στην Γ’ Εθνική ήταν ο ΑΟ Θράκης που μετα την συνένωσε με Αλεξ και Ένωση Ανθειας Αριστεινου, θα αποτελέσει το γυναικείο τμήμα της Ενωσης Αλεξανδρούπολης στη Γ’ Εθνική.

Ωστόσο όλα δείχνουν ότι δεν θα είναι η μόνη εκπρόσωπος της περιοχής στη Γ’ Εθνική Γυναικών. Είναι γνωστό ότι γυναικείο ποδόσφαιρο καλλιεργείται και από Ορέστη Ορεστιάδας, Έβρο Σουφλίου αλλά και τον Ποντιακό Αλεξανδρούπολης.

Μάλιστα, ο ΑΟ Ποντιακός φέρεται να έχει αποφασίσει να κάνει το τόλμημα και να κατεβάσει ομάδα στη Γ’ Εθνική αν και υπάρχει και άλλη ομάδα από την Αλεξανδρούπολη σε αυτό το πρωτάθλημα. Ηδη μάλιστα ξεκίνησε και προετοιμασία.

Στην πρώτη συγκέντρωση ο πρόεδρος της ομάδας κ. Παντελίδης μίλησε στις αθλήτριες σε ένα πολύ καλό και ευχάριστο κλίμα, τις ευχήθηκε να έχουν υγεία, όρεξη στις  προπονήσεις να πιστεύουν σε αυτό που επέλεξαν να κάνουν και τέλος να έχουν μια καλή παρουσία στην κατηγορία.