Πήρε το πτυχίο του ως πολιτικός επιστήμονας αλλά παραμένει στην Θράκη ο Σαράντης Πανταζής

Πήρε την Πέμπτη το πτυχίο του ως πολιτικός επιστήμονας κατά την τελετή ορκωμοσίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ο Σαράντης Πανταζής, που στο πέρασμα των ετών την περίοδο που ήταν φοιτητής έγινε γνωστός έντονα στους Θρακιώτες από την ενασχόλισή του με τον αθλητισμό και μάλιστα όχι με ένα ή δύο αλλά τρία διαφορετικά αθλήματα.

Αρχικά οι περισσότεροι τον έμαθαν ως τιμ μάνατζερ της μπασκετικής ομάδας του Δημοκριτείου Κομοτηνής, της πανεπιστημιακής ομάδας που ίδρυσε ο Αλέκος Καρυπίδης και λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Ωστόσο τυγχάνει και επιτυχημένος διαιτητής στην ΕΠΣ Θράκης ενώ εδώ και έναν χρόνο είναι και ο προπονητής του τμήματος Τεχνικής Κολύμβησης του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης.

Μάλιστα, μόλις στις αρχές της εβδομάδας ο ΝΟΑ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας μαζί του και για την επόμενη σεζόν, κάτι που σε απλά ελληνικά σημαίνει ότι ο Σαράντης Πανταζής μπορεί να πήρε το πτυχίο του και κατά συνέπεια να ολοκλήρωσε τις πανεπιστημιακές σπουδές του, ωστόσο δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει την Θράκη με την οποία τόσο δέθηκε αυτά τα χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η ορκωμοσία αποτέλεσε και την τελευταία του τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης καθώς από τον Σεπτέμβρη το τμήμα χωρίζεται σε τρια διαφορετικά, αυτό της Πολιτικής Επιστήμης, το τμήμα Κοινωνικής Εργασίας και το τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής.