Ο αρχηγός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αφήνει πίσω την επτάρα και βάζει πλώρη για το Super Cup

Μπορεί η ήττα από τον Αετό Ορφανού να ήταν βαριά για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, που επέστρεψε μετά από δυο δεκαετίες και κάτι στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, ωστόσο ήταν κάτι αναμενόμενο για τους ιθύνοντες του συλλόγους, οι οποίοι δεν έδειξαν να πτοούνται.

Ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού, Νίκος Τζανίδης, στις συνομιλίες του με τον κόσμο στάθηκε στην δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες και στην προσπάθεια να προωθηθούν ντόπια παιδιά από αυτές στην πρώτη ομάδα, κάτι για το οποίο αποτελεί εγγύηση -όπως ο ίδιος υποστηρίζει- η επιλογή του Σάκη Παπαράδη ως προπονητή.

Από την πλευρά του, ο αρχηγός της νεανικής ομάδας Χριστόφορος Τσαχιρίδης ανέφερε: «Είναι ένα νέο ξεκίνημα για το ποδοσφαιρικό τμήμα με παιδιά από τις ακαδημίες και ως εκ τούτου γνωρίζαμε εξ αρχής ότι το παιχνίδι παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες λόγω της διαφοράς κατηγορίας. Το σημαντικό ήταν είναι ότι ο Εθνικός επέστρεψε μετά από 26 χρόνια στον θεσμό του Κυπέλλου και όλα τα παιδιά αποκομίσαμε εμπειρίες από αυτό το ματς, παρά το βαρύ σκορ».

Όπως εξηγεί στο ThrakiSportS ο άνθρωπος που φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού σε αυτό το ιστορικό ματς, «ήταν το πρώτο παιχνίδι μας για φέτος και κυρίως θέλαμε να φορμαριστούμε εν όψει της συνέχειας και κυρίως του Super Cup που παίζουμε την Τετάρτη με αντίπαλο τον Ορέστη, το οποίο αποτελεί για εμάς στόχο, καθώς όπως και να το κάνουμε είναι ματς που κρίνει έναν τίτλο. Γενικότερα όμως, στόχος μας είναι να δέσει η ομάδα το συντομότερο δυνατόν, γιατί είμαστε ένα νέο σύνολο, ώστε να παρουσιαστούμε στις διοργανώσεις της ΕΠΣ Έβρου έτοιμοι μέσα από σκληρή δουλειά στο γήπεδο και υπομονή στις προπονήσεις».