Ηχούν σειρήνες παντού! Τρομακτικό τροχαίο με έξι νεκρούς λίγο έξω από την Αλεξανδρούπολη

Έξι νεκροί και 10 τραυματίες, από τους οποίους οι 7 πολύ σοβαρά να δίνουν “μάχη” για να κρατηθούν στη ζωή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου έχουν μεταφερθεί ήδη, είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος, που συνέβη  πριν λίγη ώρα στο χωριό Λουτρά της Αλεξανδρούπολης.

Όλα συνέβησαν όταν ανετράπη αυτοκίνητο που μετέφερε πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες. Πρόκειται για τζιπ μάρκας Ηyundai στο επέβαιναν 18 άτομα, από τα οποία τα έξι δυστυχώς έχασαν τη ζωή τους τα άλλα 10 μεταφέρθηκαν από τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Τα άλλα δύο που είναι μάλλον οι διακινητές, διέφυγαν και αναζητούνται από την αστυνομία.Επικράτησε τεράστια κινητοποίηση και πανικός στην περιοχή, με τις σειρήνες των ασθενοφόρων, των αστυνομικών αυτοκινήτων και της Πυροσβεστικής να ουρλιάζουν και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το αυτοκίνητο έφυγε από την πορεία του μετά το χωριό Λουτρά ενώ κατευθυνόταν προς την περιοχή του Δέλτα του Έβρου και έπεσε σε πρανές, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο έξι επιβαίνοντες και να τραυματιστούν άλλοι δέκα.

Πηγή: https://www.evros-news.gr/