Όταν στην ίδια εκπομπή του Λυμπερόπουλου συνυπύρχαν ο Αντωνιάδης και οι τρεις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου

Ενα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε την Τρίτη το απόγευμα (20/8) όταν φίλοι και παλιοί συνεργάτες του δημοσιογράφου και βιογράφου του Αριστοτέλη Ωνάση, Δημήτρη Λιμπερόπουλου, συγκεντρώθηκαν στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου στις 16:30, όπου και επρόκειτο να τελεστεί η κηδεία του κοσμικογράφου η οποία όμως πήρε… αναβολή. 

«Η κηδεία αναβάλλεται. Δεν γνωρίζει κανείς πότε θα πραγματοποιηθεί, μιας και πρέπει να υπογράψει κάποιος συγγενής, για να πάρουν τη σορό από το νοσοκομείο και από εκεί να τη μεταφέρουν στο νεκροτομείο για νεκροτομή», δήλωσε στην εφημερίδα Espresso ο φύλακας του κοιμητηρίου, ο οποίος ενημερώθηκε για την αναβολή της κηδείας μόλις λίγη ώρα πριν από το καθορισμένο ραντεβού.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η Αστυνομία βρήκε κάποια ξαδέρφια του δημοσιογράφου και έναν ανιψιό του στην Αμερική, και τους ειδοποίησε προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να τελεστεί η κηδεία. Τελικά, ο βιογράφος του Ωνάση θα κηδευθεί, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΣΗΕΑ, την Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019, στις 17:00 το απόγευμα, στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη για το θάνατο ενός εκ των ιδρυτικών μελών του ΠΣΑΤ. Ο Δημήτρης Λιμπερόπουλος γεννήθηκε στην Οιχαλία Μεσσηνίας το 1925. Απέκτησε το δίπλωμά του στη δημοσιογραφία από τη Δημοσιογραφική Σχολή του Πανεπιστημίου της Κολούμπια.

Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του το 1949 στην εφημερίδα «Εμπρος», απασχολούμενος στο αθλητικό ρεπορτάζ και τρία χρόνια αργότερα ίδρυσε μαζί με πολλούς θρύλους του αθλητικού ρεπορτάζ, τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου. Το 1959 μεταπήδησε στην εφημερίδα «Εθνος». Διετέλεσε ανταποκριτής της εφημερίδας στη Νέα Υόρκη την περίοδο 1966-67. Στη συνέχεια, εργάστηκε σε εφημερίδες αλλά και αρκετά έντυπα του περιοδικού Τύπου, όπως στο «Ρομάντσο», το «Πρώτο», τον «Ελληνικό Βορρά», τις «Εικόνες» και την «Απογευματινή».

Η αποκλειστική συνέντευξη που απέσπασε από τον Αριστοτέλη Ωνάση το 1959 για την εφημερίδα «Εθνος» υπήρξε καταλυτική για την μετέπειτα πορεία του, καθώς ανέπτυξε φιλική σχέση με τον Έλληνα κροίσο και στη συνέχεια ανέλαβε τις δημόσιες σχέσεις του γραφείου του. Ακολούθησε μια καριέρα γεμάτη αποκλειστικότητες, οι οποίες τον καθιέρωσαν ως δημοσιογράφο εξειδικευμένο στις συνεντεύξεις προσωπικοτήτων παγκοσμίου φήμης αλλά και μια μεγάλη πορεία σε γραφεία τύπου διαφόρων επιχειρηματικών κολοσσών.

Παράλληλα έκανε εκπομπές και στην τότε τηλεόραση. Σε μία από αυτές ο Λυμπερόπουλος είχε επιλέξει να πάρει συνέντευξη από τον μεγάλο Ξανθιώτη φορ Αντώνη Αντωνιάδη από κοινού με τις τότε Μις Πορτογαλία, Μις Βραζιλία και Μις ΗΠΑ οι οποίες μίλησαν για το ποδόσφαιρο και τους θρύλους της εποχής, τον Εουσέμπιο και τον Πελέ.

Την θυμήθηκε ο ίδιος ο Αντώνης Αντωνιάδης, ο οποίος σχολίασε: «Έτσι για να τιμήσω έναν στυγνό Ρεπόρτερ της εποχής μου. Καλο παράδεισο φίλε Δημητρη…».

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν