Κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης την Τρίτη ο Αραμπατζής

Ένα πολύ σπουδαίο φιλικό θα δώσει η ΑΕΚ στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει της νέας σεζόν και μαζί της ο Εβρίτης διεθνής Βαγγέλης Αραμπατζής, που πήρε μεταγραφή στην Ένωση από τον ΠΑΟΚ.

Η Ένωση θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την Vardar RK, την Τρίτη 20 Αυγούστου στις 13:00 (ώρα Ελλάδος). Πρόκειται για την ομάδα που αναδείχθηκε φέτος πρωταθλητρια Ευρώπης.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ ανακοινώνει, ότι στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας χάντμπολ εν όψει της προετοιμασίας της νέας αγωνιστικής περιόδου 2019-20, θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την Vardar RK την Τρίτη 20 Αυγούστου στις 13:00 (ώρα Ελλάδος).

Η Vardar RK είναι η εν ενερεγεία κάτοχος του EHF Champions League, ενώ κατέκτησε τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας στην Ευρώπη και το 2017. Το παλμαρέ της κοσμούν 2 EHF Cup, 13 Πρωταθλήματα και 13 Κύπελλα.

Εκτός του αγώνα κόντρα στην Vardar RK, η ΑΕΚ θα αγωνιστεί αύριο (19/08) στις 12:00 (ώρα Ελλάδος) κόντρα στην HC Ohrid σε μία ακόμα φιλική αναμέτρηση.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας, δήλωσε στην ιστοσελίδα της ερασιτεχνικής ΑΕΚ: “Είναι άλλα δύο φιλικά προετοιμασίας, κόντρα στην Ohrid και την Vardar. Κόντρα στην Vardar που είναι η κάτοχος του Champions League και μας κάνει την τιμή να μας υποδεχθεί, θα κορυφώσουμε την παρουσία μας στην γειτονική χώρα. Θεωρώ ότι με την επιστροφή μας στην Ελλάδα θα είμαστε μία πολύ πιο γεμάτη και δεμένη ομάδα“».