ΕΣΠΕΘΡ: Ανακοίνωσαν δύο παίκτριες από τον Φοίνικα οι Αμαζόνες Μαΐστρου

Οι διοίκηση των Αμαζόνων Μαΐστρου προχώρησε στην ενίσχυση της ομάδας με δύο ταλαντούχες αθλήτριες, με σκοπό να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους φετινούς της στόχους.

Οι δύο νεαρές αθλήτριες, γεννημένες το 2005, είναι η Αναστασία Νούσια και Βαρβάρα Μάρτση θα ενταχθούν στο δυναμικό των Αμαζόνων για την νέα χρονία.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΝΟΥΣΙΑ ΚΑΙ Η ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΑΡΤΣΗ ΣΤΙΣ ΑΜΑΖΟΝΕΣ!!
Δύο πολύ σημαντικές προσθήκες στο δυναμικό του Α.Ο.Αμαζόνες Μαΐστρου-Αλεξανδρούπολης οι οποίες πραγματοποιήθηκαν κατά την περίοδο των μετεγγραφών, ισχυροποιούν την πολύ ταλαντούχα και ελπιδοφόρο γενιά του 2005 και δίνουν φτερά στις αυξημένες προσδοκίες της φετινής αγωνιστικής περιόδου για την ομάδα μας!! 
Η Βαρβάρα και η Αναστασία έχοντας κάνει τα πρώτα τους βήματα στις Ακαδημίες των Αμαζόνων, συνέχισαν την αθλητική τους εκπαίδευση κάτω από τις πολύτιμες οδηγίες του εξαιρετικά ικανού προπονητή Γιώργου Ανδραβίζου στο Φοίνικα Αλεξανδρούπολης και έρχονται να ενισχύσουν τις Αμαζόνες για την κατάκτηση των επιτυχιών του μέλλοντος αφού ταιριάζουν απόλυτα στη φιλοσοφία της ομάδος μας!!
Αναστασία, Βαρβάρα Καλώς ήρθατε στις Αμαζόνες μας!!
Σας ευχόμαστε προσωπική και οικογενειακή Υγεία για την επίτευξη των προσωπικών και ομαδικών στόχων στα χρόνια που έρχονται!!