Διπλή «βόμβα» ανόδου από τον Νέστο με Λίτσκα και Φραγκούλη

Δύο πολύ σημαντικές μεταγραφές πραγματοποίησε το Σάββατο (17/8) ο Νέστος Χρυσούπολης. Με την ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη συμφώνησαν οι Γιώργος Λίτσκας και Τάσος Φραγκούλης, ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ της.

Οι κινήσεις αυτές δείχνουν προφανώς την πρόθεση της ομάδας να έχει ένα άκρως ανταγωνιστικό ρόστερ, είτε λάβει τελικά μέρος στο πρωτάθλημα της Football League οπως έχει καταρχήν αποφασιστεί είτε παραμείνει στη Γ’ Εθνική.

Ο Λίτσκας είναι 24 ετών (16/06/1995), επιθετικός, με καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη. Πέρυσι πανηγύρισε τον τίτλο στην Γ’ Εθνική με τη φανέλα της Καβάλας, ως αντίπαλος του Νέστου. Παλαιότερα αγωνίστηκε στην ΑΕ Καραϊσκάκης, την Δόξα Δράμας, τον Έβρο Σουφλίου και τον Πανθρακικό.

Ο Φραγκούλης είναι επίσης 24 ετών (25/7/1995), συμπαίκτης του Λίτσκα από την περίοδο που ήταν μαζί στις ακαδημίες του Πανθρακικού αλλά πάνω από όλα καλοί φίλοι – σε σημείο να κάνουν και συχνά μαζί και διακοπές (όπως στην φωτογραφία).

Κατάγεται από την Καβάλα και πέρυσι αγωνίστηκε στην Σπάρτη, όπου είχε ένα γκολ σε 24 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Εχει αγωνιστεί ξανά στον Νέστο τη σεζόν 2017-2018 και στο δεύτερο μισό της σεζόν 2015-2016 ενώ επίσης έχει φορέσει τις φανέλες της Καβάλας, του Έβρου Σουφλίου και όπως προαναφέρθηκε, του Πανθρακικού.