Παλαίμαχος τερματοφύλακας του ΑΟΞ ο νέος πρόεδρος του ΑΟΚ στη Football League

Ο 54χρονος πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν παραγωγός αθλητικών ραδιοφωνικών εκπομπών θα είναι σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες που επικαλείται η καβαλιώτικη εφημερίδα “Πρωινή” ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΟΚ 1965.

Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επισήμως, αλλά το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Γιώργος Μύρτσος, που είναι κουμπάρος του ισχυρού παράγοντα της Καβάλας Σωτήρη Δεληκάρη, φαίνεται ότι έχει δεχθεί την πρόταση που του έγινε.

Φυσικά είναι ένας έμπειρος άνθρωπος του ποδοσφαίρου με πολλές γνώσεις. Μέτρησε η γνωριμία του με τον Σωτήρη Δεληκάρη  ενώ τις τελευταίες μέρες  έμενε στην Καβάλα, φιλοξενούμενος του.

Ο Μύρτσος ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του ’80 την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Καλαμαριά και αφού πήγε στην Πελοπόννησο για το «αγροτικό» σε Καλαμάτα και Παναχαϊκή, βρέθηκε το 1992 στον Πειραιά για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Την σεζόν 1993-1994 βρέθηκε στην Skoda Ξάνθη και ενώ ήδη είχε κάνει δύο εμφανίσεις με την Εθνική Ανδρών. Με την ομάδα της Θράκης έκανε 16 εμφανίσεις και χάρη σε αυτές συμπλήρωσε τριψήφιο αριθμό σε αγώνες της Α’ Εθνικής.

Στη συνέχεια πήγε ξανά στην Καλαμάτα και στην Καστοριά πριν κρεμάσει τα γάντια του, εν μέσω πολλών δημοσιευμάτων για την άστατξη εξωγηπεδική του ζωή. Τα τελευταία χρόνια αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς ραδιοφωνικούς παραγωγούς στη Θεσσαλονίκη.

Ανεξάρτητα πάντως από το αν θα κλείσει ο Μύρτσις για την προεδρία του ΑΟΚ, οι Αντώνης Αντωνίου, Σωτήρης Δεληκάρης και Αντώνης Κατσαμακίδης παραμένουν οι τρεις ισχυροί άνδρες στην καβαλιώτικη ΠΑΕ.