Δηλώθηκε σε πρωτάθλημα και κύπελλο και… τώρα ψάχνει οικονομική στήριξη ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου

Ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου παρά τις σκέψεις που υπήρξαν, αποφάσισε τελικά να δηλώσει συμμετοχή στη Γ’ Εθνική και στο Κύπελλο Ελλάδος, έστω και αν αυτή τη στιγμή διαθέτει ελλιπές ρόστερ με παίκτες σαφώς κατώτερου επιπέδου από την ομάδα που διέθετε την περασμένη σεζόν στο τοπικό πρωτάθλημα.

Αφότου έγιναν αυτές οι κινήσεις, το μεσημέρι του Σαββάτου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ουσιαστικά η νέα διοίκηση του συλλόγου ζητά την «έμπρακτη οικονομική, ηθική» στήριξη των φιλάθλων, ζητώντας πρώτα από όλους να βοηθήσουν την ομάδα με αυτόν τον τρόπο, προφανώς δηλαδή οικονομικά όπως διευκρινίστηκε, οι υποψήφιοι στις πρόσφατες εκλογές.

Βέβαια, αυτό είναι κάτι που θα όφειλε να εξασφαλιστεί νωρίτερα, καθώς τώρα αρκετοί υποστηρίζουν ότι είναι αργά για την δημιουργία ενός αξιόμαχου ρόστερ που θα μπορέσει με αξιώσεις να διεκδικήσει την παραμονή του στη Γ’ Εθνική. Ωστόσο υπήρξαν διοικητικές εξελίξεις και αβεβαιότητα όλο το καλοκαίρι. Εξάλλου, μπάλα είναι, γυρίζει και ενίοτε κρύβει εκπλήξεις.

Η ανακοίνωση του Μέγα Αλέξανδρου έχει ως εξής:

Σε αυτή την ιστορική στιγμή χρειαζόμαστε την στήριξη όλων των Ιασμιωτών αλλά και ανθρώπων που αγαπούν το ποδόσφαιρο στην Ροδόπη.

Ο δικός μας «Μέγας» φέτος θα παίζει στην Γ’ Εθνική και θα είναι η μοναδική ομάδα που θα εκπροσωπεί την Ροδόπη σε υψηλές κατηγορίες.

Ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου χρειάζεται την έμπρακτη οικονομική, ηθική στήριξη σας.

Πριν λίγους μήνες είχαμε αυτοδιοικητικές εκλογές έτσι πρώτοι όλοι οι υποψήφιοι όλων των παρατάξεων μπορούν να βοηθήσουν έμπρακτα την ομάδα μας.

Όλοι μαζί στην Γ’ Εθνική