Πρωτιά για την Βούλα Παπαχρήστου στο Μπίντγκοτς! Χάρισε τρίτο 12άρι στην Ελλάδα και ανέβασε την Εθνική πάνω από τους 100 βαθμούς

Σταθερή αξία η Βούλα Παπαχρήστου για την Εθνική Ελλάδας. Η σύζυγος του θρακιώτη ποδοσφαιριστή Λάζαρου Χαριτωνίδη χάρισε το τρίτο 12άρι στην Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Εθνικών Ομάδων, μετά από αυτά του Μίλτου Τεντόγλου στο μήκος και της Κατερίνας Στεφανίδη στο επικοντώ.

Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι πήδηξε στα 14.48 εκατοστά αν και ξεκίνησε με άκυρη την πρώτη της προσπάθεια και κατέκτησε με άνεση την πρώτη θέση, ανεβάζοντας πλέον και την Ελλάδα πάνω από τους 100 βαθμούς αν και σαν Εθνική Ομάδα έχουμε πέσει στην 9η θέση μετά τα μισά αγωνίσματα.

Η Ελλάδα έχει πλέον 105 βαθμούς χάρη και στο 12άρι της Βούλας Παπαχρήστου. Η σωτηρία απέχει 18 βαθμούς, καθώς η Ουκρανία που βρίσκεται στην 8η θέση είναι στους 114 αλλά και αυτή υποβιβάζεται καθώς η σωτηρία είναι από την 7η θέση και πάνω και εκεί είναι αυτή τη στιγμή η Τσεχία με 123 πόντους.

Πρώτη είναι στα μισά αγωνίσματα η Πολωνία με 177 βαθμούς και δεύτερη είναι η Γαλλία με 168 ενώ στην τρίτη θέση η Ιταλία με 157. Ακολουθούν η Γερμανία στην 4η θέση, η Ισπανία στην 5η και η Βρετανία στην 6η.