Γ’ Εθνική: Κοντά στην επιστροφή του στον Κιλκισιακό ο Γιώργος Ποιμενίδης

Κοντά στην επιστροφή του μετά από αρκετά χρόνια στον Κιλκισιακό είναι ο Κιλκισιώτης τερματοφύλακας Γιώργος Ποιμενίδης που για αρκετά χρόνια ήταν κάτω από τα γκολποστ ομάδων της Ροδόπης, όπως η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου και η Ελπίδα Σαπών.

Εαν καταλήξει στον Κιλκισιακό θα αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική, ωστόσο δύσκολα θα είναι αντίπαλος ομάδων της Θράκης και του Ιάσμου, αφού λόγω των πολλών αποχωρήσεων ο Κιλκισιακός θα τοποθετηθεί σε άλλο όμιλο στον 2ο.

Ο «Ποιμε” που στο παρελθόν έχει κατακτήσει 11 πρωταθλήματα και κύπελλα συνολικά με τις ομάδες του, και πέρυσι έχασε έναν τεικό κυπελλου με την ομάδα του τον ΠΑΟΝΕ Επταλόφου κόντρα στον Αλέξανδρο Κιλκίς, επιστρεψε για επαγγελματικούς λόγους στο Κιλκίς και στην Α1 κατηγορία του Νομού.

Ο 35χρονος πορτιέρο, στο παρελθόν έχει παίξει σε σε Β’ και Γ’ Εθνική με Κιλκισιακο, ΗΛΤΕΞ Λύκους, Αχαρναϊκό, Λεωνίδιο, Θρασύβουλο, Χαϊδάρι αλλά και ομάδες του Κιλκίς όπως ο Απόλλων Ευρώπου, η Δόξα Χέρσου έχοντας πάρει 6 κυπελλα (2 Κιλκισιακός, Λεωνίδιο, Απόλλων Ευρώπου, Δόξα Χέρσου, Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου), 5 πρωταθλήματα (Κιλκισιακός, Χαιδάρι, 2 Απόλλων Ευρώπου, Δόξα Χέρσου) και ένα Σουπερ Καπ Γ’ Εθνικης.