Β’ Εθνική: Στις διεθνείς Κατσαρού και Μετοικίδου τα κλειδιά των ακαδημιών της Βασίλισσας της Θράκης

Η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα Βασίλισσα της Θράκης ανακοινωσε την ανάληψη της τεχνικής ευθύνης των παιδικών της τμημάτων από τις “Βασίλισσες” Ευαγγελία Κατσαρού και Σέβη Μετοικιδου.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση παραθέτει και τα βιογραφικά των νέων προπονητριων των ακαδημιών του συλλόγου, που αποτελούν βασικά στελέχη της γυναικείας ομάδας με συμμετοχές στην Εθνική.

ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Ονομάζομαι Κατσαρού Ευαγγελία, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ξάνθη. Σπούδασα βοηθός Φυσικοθεραπευτη στο ΙΕΚ Ξάνθης. . Είμαι κάτοχος του διπλώματος ποδοσφαίρου UEFA D’ της Ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Υπήρξα βοηθός προπονητή για ένα χρόνο σε ομάδα της Α ερασιτεχνικης κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης και συγκεκριμένα στον Παύλο Μελα Κουτσού. Ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο απο πολύ μικρή ηλικία στην Ακαδημία του Α.Ο. Βιστωνίδας. Ξεκίνησα να αγωνίζομαι στη Βασίλισσα της Θράκης το 2011 όπου και δημιουργήθηκε. Συμμετείχα στην Γ’ Εθνική κατηγορία μέχρι το 2014. Έπειτα, απο το 2014 μέχρι το 2016 αγωνίστηκα στη Β’ Εθνική κατηγορία με την φανέλα της Ροδόπης 87 της Κομοτηνής. Απο το 2016 μέχρι και σήμερα αγωνίζομαι στη Β’ εθνική κατηγορία με την Βασίλισσα της Θράκης. Παράλληλα συμμετείχα στην εθνικη ομάδα Νεανίδων απο το 2013 έως και το 2015 σε φιλικούς και επίσημους αγώνες τόσο στην Ελλάδα οσο και στο εξωτερικό.

ΜΕΤΟΙΚΙΔΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ

Ονομάζομαι Μετοικίδου Σεβαστή,γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ξάνθη . Σπουδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Ιεκ Δέλτα Θεσσαλονίκης. Ειμαι κατοχος του διπλώματος ποδοσφαίρου UEFA D’ της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. 
Ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο από πολύ μικρή ηλικία στην Ακαδημία του Αετού Τοξοτών. Είμαι ενεργό μέλος της Βασίλισσας της Θράκης από το 2011 όπου και δημιουργήθηκε. Συμμετέχω ανελλιπώς στα γυναικεία πρωταθλήματα που διοργανώνει η Ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία από 2012 έως και σημερα.
Κατέκτησα με την Βασίλισσα της Θράκης το πρωτάθλημα της του πρώτου ομίλου της Γ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών Ελλάδας το 2015 και έκτοτε αγωνίζομαι μ αυτήν στην Β Εθνική κατηγορία . Παράλληλα συμμετειχα στις εθνικές ομάδες Κορασίδων-Νεανίδων από το 2014 έως και το 2019 σε φιλικούς και σε επίσημους αγώνες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.