Α2 Γυναικών: Επιστρέφουν Σουλιώτη και Μαμαλίκατζη στην Ασπίδα Ξάνθης

Στα πλαίσια του σχεδιασμού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο της Α2 Εθνική Κατηγορίας Γυναικών η Ασπίδα Ξάνθης ανακοίνωσε ότι γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να παρουσιαστεί ανταγωνιστική η ομάδα της.

Ο κορμός της ομάδας, που κατάφερε να κατακτήσει την άνοδο στην Α2, θα παραμείνει ο ίδιος, έχοντας πάντα ως προσανατολισμό την ανάδειξη αθλητριών που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας.

Η ομάδα μας φέτος θα ενισχυθεί από την Μαρία Μαμαλίκατζη, η οποία αγωνίστηκε την περσινή χρονιά με τους Τιτάνες Δράμας στην Α2. Επίσης, επανέρχεται για να βοηθήσει την φετινή προσπάθεια η Στέλλα Σουλιώτη, η οποία την περσινή χρονιά δεν μπόρεσε να αγωνιστεί λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ανανεώθηκε η συνεργασία με τις αθλήτριες Χριστίνα Τσακίρη (υποσχέτικη από ΓΑΣ Κομοτηνής), Βαρελτζή Νικολέτα (υποσχετική από ΑΟΝΑ Ηρόδοτος) και Θωμαΐδου Ιωάννα (υποσχετική από Ηρακλή Θεσσαλονίκης). «Ευχαριστούμε θερμά τα σωματεία τους για την συνεργασία», αναφέρει ανακοίνωση της Ασπίδας.

Τέλος, αποκτήθηκε η αθλήτρια Ράνια Φραγκιουδάκη από τον ΟΑ Χανίων, η οποία σπουδάζει στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Αντιθέτως, ολοκληρώθηκε η συνεργασία με την Φωτεινή Σιγιώργη, η οποία ολοκλήρωσε τις σπουδές της. «Την ευχαριστούμε ολόθερμα για την προσφορά της στο σύλλογό μας και να της ευχόμαστε καλή συνέχεια», αναφέρει η Ασπίδα.

Αρχηγός της ομάδας και τη φετινή χρονιά στην Α2 Γυναικών θα είναι η Σταυρούλα Καραλίδου. Προπονητής της γυναικείας ομάδας του συλλόγου μας συνεχίζει ο Καρά Αχμέτ Νεδήμ με βοηθό του την Λένα Αντώνογλου.