Γ’ Εθνική: Ξεκίνησε προετοιμασία στο γήπεδο ο ανανεωμένος κατά μία 11άδα Άρης Αβάτου

Την πρώτη προπόνηση στο γήπεδο των Βαφέικων πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας ο Άρης Αβάτου, αφού είχε προηγηθεί ένα 15νθήμερο προετοιμασίας πρωτίστως σε γυμναστήριο με βάρη.

Συνολικά 20 άτομα περιλαμβάνει το ρόστερ της ομάδας, με τα 11 πρόσωπα να είναι νέα αποκτήματα. Συγκεκριμένα, στο Άβατο έχουν έρθει οι Τιμόθεος Ζαγγούλος από τον ΠΑΟΚ Κοσμίου, Γιάννης Χριστοφορίδης από την Ασπίδα Ξάνθης, Κώστας Κυρικτσής από τον Αρη Κασσανδρίας, Νίκος Χατζηπαππάς από την Ασπίδα Ξάνθης, Χικμέτ Ομέρογλου από την ΑΕ Ξάνθης, Γιώργος Μουστάκης από τον ΑΟ Βιστωνίδας, Στεργιος Παυλίδης από τον Αρη Πετεινού, Μάριος Ευθυμιάδης από τον ΑΟ Βιστωνίδας, Γιουσούφ Γιουσούφογλου από την Κεντητή, Γιάννης Καλαϊτζίδης από την ΑΕ Μαρτίου και Βελή Χακάν από τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου.

Τα δέκα από τα έντεκα νέα αποκτήματα έδωσαν το παρών στην επίσημη πρώτη στο γήπεδο. Απουσίασε μόνο ο Ζάγγουλος που είναι φοιτητής, όπως και οι Μίλλερ και Κρασώνης που ανήκουν στην ομάδα από πέρυσι αλλά και ο Ζωσιμίδης που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία. Πέρα από τους τρεις τελευταίους, ο Άρης Αβάτου ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Κούτρα, Ψεμματά, Σαρηγιαννίδη, Τζελάλ Μπουλούτ, Μπουνταγκίδη και Βαφειάδη.

Οπως συνοψίζει η Ξάνθη Sport, αποχώρησαν από την ομάδα οι βασικοί Αμουτζάκης (τ/φ), Σιχλιμοίρης (Κεραυνός Πέρνης) και Τσέκος καθώς και οι Κιουμορτζής – Κριεζής (Ηρακλής Ζυγού), Βασιλειάδης (Εχίνος Σπορ), Ταχτσίδης, Εφεντόπουλος, Καλογιάννης που είχαν λιγότερες συμμετοχές. Ξανθόπουλος και Γιοβανόπουλος παραμένουν το προπονητικό τεχνικό «δίδυμο» ενώ γυμναστής τερματοφυλάκων συνεχίζει ο Στέλιος Μπούκας.