Μεγάλη μεταγραφή στον Άρη Νίκαιας για τις δίδυμες αδερφές Σαββαλάκη από την Αλεξανδρούπολη

Μπορεί οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης να υποβιβάστηκαν, ωστόσο θα συνεχίσουν και τη νέα σεζόν να αγωνίζονται στην Α1 Γυναικών οι δίδυμες αδερφές Σαββαλάκη.

Η Δήμητρα και η Αθανασία Σαββαλάκη πρόσφατα ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους στη Νομική Κομοτηνής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Πλέον, στα 25 τους χρόνια, είναι έτοιμες να κάνουν το μεγάλο άλμα για την Αθήνα.

Ουσιαστικά η αδερφές Σαββαλάκη ακολουθούν το παράδειγμα δυο άλλων αδελφών που αναδείχθηκαν στην Αλεξανδρούπολη και αγωνίζονται πλέον στην Αθήνα, της Μάγδας και της Νικολίνας Κεπεσίδου που ανήκουν στη Νέα Ιωνία.

Ήδη ανακοινώθηκαν από τον Άρη Νίκαιας μαζί με την απόκτηση άλλων πέντε αθλητριών, ανάμεσα στις οποίες και η 21χρονη διεθνής Ολυμπία Ανδρίτσου από τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών.

Για την Δήμητρα Σαββαλάκη η ανακοίνωση του Άρη Νίκαιας αναφέρει: «Αποκτήθηκε με υποσχετική μεταγραφή από τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης και αγωνίζεται δεξί εξτρέμ. Είναι 25 ετών και εχει ύψος 1.77».

Για την Αθανασία Σαββαλάκη επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση: «Είναι 25 ετών με ύψος 1.77 και αποκτήθηκε με υποσχετική μεταγραφή από τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης .Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις στην περιφέρειας».

«Καλωσορίζουμε όλες τις αθλήτριες στο σύλλογο μας και τους ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν», καταλήγει η ανακοίνωση του Άρη Νίκαιας.