ΕΠΣ Έβρου: Σύμφώνησε και ο Κώστας Λίτσιος με την Θράκη Φερών!

Μετά από 2 σεζόν παρελθόν από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, και στην φιλόδοξη Θράκη Φερών των Μαρασλή και Δορουγιδένη, θα συνεχίσει την καριέρα του ο νέος πατέρας Κώστας Λίτσιος.

Ο Λίτσιος απέκτησε διάδοχο με την αγαπημένη του Ραφαέλα στα μέσα Απριλίου και μετά την φετινή αξέχαστη χρονιά για αυτόν σε προσωπικό (γέννηση παιδιού) και αθλητικό επίπεδο με τον Εθνικό, αλλάζει σελίδα και θα συνεχίσει στην Θράκη Φερών.

Ξεκίνησε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο στην ομάδα του Αίαντα Αθηνών (Γ’ τοπικό) και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, όπου περέμεινε δύο χρόνια παίζοντας στις ομάδες Εφήβων και Νέων. Με τον Παναθηναϊκό κατέκτησε το πρωτάθλημα εφήβων των ΠΑΕ και αυτό του υπερ-πρωταθλητή Αθήνας.

Στη συνέχεια σε ηλικία 17 ετών αποχώρησε από το «τριφύλλι» και αγωνίστηκε στον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών (Δ’ Εθνική) ολοκληρώνοντας μια φοβερή χρονιά με συμμετοχές και στην μεικτή ΕΠΣΑΝΑ, οπότε και αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Τόνι Σαβέφσκι για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Εκεί αγωνίστηκε στην ομάδα Νέων Κ20, όπου παρά τους σοβαρούς τραυματισμούς του, μέτρησε αρκετές συμμετοχές.

Η ομάδα της ΑΕΚ τον έδωσε δανεικό τη σεζόν 2008-2009 στη Νέα Ιωνία (Δ’ Εθνική). Κατόπιν μένοντας ελεύθερος από την ΑΕΚ, συνέχισε να αγωνίζεται στην ομάδα του Μαρκό (Δ’ Εθνική) και στην συνέχεια βρέθηκε στον Έβρο, αναγκαστικά…  σαν στρατιωτικός πυροβολικού στην Αλεξανδρούπολη, αλλά και … ερωτικός μετανάστης.

Αρχικά αγωνίστηκε στην Ν. Χιλή, μετά στο Εθνικό Αλεξανδρούπολης και μια τριετία στον Έβρο Σουφλίου στην Γ’ Εθνική, στην Ένωσης Άνθειας Αρίστεινου και ξανά στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με τον οποίο κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο.