Europa League: Άξιζε την νίκη ο Άρης του Ντιγκινί παρουσία πολλών φίλων του από την Θράκη

Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα με φωτορυθμικά πριν τον αγώνα, ο Αρης αν και άξιζε την νίκη δεν μπόρεσε να ικανοποιήσει τους περίπου 25.000 φίλους του που έκαναν sold out στο Κλεάνθης Βικελίδης, τον επικεφαλή εκπρόσωπο της Κομισιόν και νέο επίτροπος της Ελλάδας Μαργαρίτη Σχοινά και αρκετούς Θρακιώτες και έμεινε στο μηδέν με την κακή Α.Ε. Λεμεσού που με άμυνα μαζινό και καθυστερήσεις από το πρωτο τέταρτο πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε.

Οι Θεσσαλονικείς με τον Ντιγκινί στην ενδεκάδα και τον Γιουνές τραυματια εκτός αποστολής και να χάνει και την ρεβάνς μπήκαν καλύτερα στο ματς και στο 4′ έχασαν μεγάλη ευκαιρία σε σουτ του Ιντεγιε, δεν τους δόθηκε πέναλτι αν και αρχικά καταλογίστηκε στο 39′ σε χερι του Ντοσα και 40’ είχαν δοκάρι σε σουτ του Φετφατζίδη με τον πρώην παίκτη Ολυμπιακού και Κέρκυρας Γκαζαριαν να εχει οριζόντιο δοκάρι στο 70′.

Ο δραστήριος Ντιγκινί στο 76′ δεν μπόρεσε να σκοράρει στελνοντας την μπάλα μολις άουτ από πλεονεκτική θέση, στο 87’ το σουτ του Ματίγια, που τράνταξε την οριζόντια δοκό της εστίας της Α.Ε. Λεμεσού με τον Ντιγκινι στο ριμπαουντ να στελνει την μπαλα αουτ και την ρεβανς της Λάρνακας να έιναι ανοιχτη για κάθε αποτέλεσμα.