Τριπλό μεταγραφικό μπαμ από την Ασπίδα Ξάνθης για την Κεραμωτή!

Η ομάδα της Κεραμωτής φαίνεται πως κάνει καλό μπάσιμο στις μεταγραφές, αφού έχει κλείσει τρεις πολύ καλούς ποδοσφαιριστές από την Ασπίδα Ξάνθης ενόψει της νέας σεζόν.

Ο λόγος για τον βασικό κι αναντικατάστατο πορτιέρο την τελευταία διετία της Ασπίδας Ξάνθης, τον Μάριο Χατζηγεωργίου (αριστερά στη φωτό) που μετά από μια απουσία δύο ετών επιστρέφει και πάλι στον Νομό της Καβάλας (παλιότερα είχε παίξει και στον Κεραυνό Πέρνης).

Τον επίσης βασικό επιτελικό μέσο Νίκο Παπαδόπουλο (στο κέντρο της φωτό) στη χρονιά της ανόδου, αλλά και της Γ’ Εθνικής, και τον Μιχάλη Κωτίδη (δεξιά στην φωτογραφία) που πέρυσι δεν πήρε το χρόνο που αναμενόταν λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού που είχε, και τον οποίο ξεπέρασε στα μισά της σεζόν, οπότε και άρχισε να υπολογίζεται κανονικά.

Όλοι τους έμειναν ελεύθεροι πριν λίγο καιρό από την Ασπίδα Ξάνθης και το τελευταίο διάστημα βρισκόντουσαν σε συνομιλίες με την ομάδα της Κεραμωτής που τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Καβάλας και τελικά σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τα έχουν βρει σε όλα και πλέον μένουν μόνο οι ανακοινώσεις.

Μάλιστα τον δρόμο αυτό θα ακολουθήσουν κι αρκετοί άλλοι Ξανθιώτες παίκτες κι θα δημιουργηθεί μια μεγάλη Ξανθιώτικη παροικία στην Κεραμωτή τη νέα σεζόν.