Τέσσερα εκατ. ευρώ για να αναλάβει διάδοχος του… Κασίγιας ο πρώην αναπληρωματικός γκολκίπερ του Πανθρακικού!!!

Η Πόρτο έχει βγει στην αγορά για τερματοφύλακα, για να καλύψουν το κενό μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας του τεράστιου Ίκερ Κασίγιας κάτω από τα δοκάριά της μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο τελευταίος, που τον υποχρεώνει να κρεμάσει τα γάντια του. 

Μια από τις περιπτώσεις που δείχνει να εξετάζει σοβαρά, όπως προκύπτει από την Πορτογαλία είναι του γκολκίπερ του ΠΑΟΚ και πρώην του Πανθρακικού Αλέξανδρου Πασχαλάκη, και εκ των βασικών συντελεστών στην κατάκτηση του νταμπλ την περασμένη σεζόν.

Μάλιστα, όπως έγραψε ο γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ Δημήτρης Μαλισιώβας, υπάρχει πρόταση 4 εκατ ευρώ της Πόρτο στον ΠΑΟΚ με τους Θεσσαλονικείς να λένε ένα πρώτο όχι αλλά να αναμένεται αντιπρόταση των Πορτογάλων, ενώ υπενθυμίζεται ότι η ρήτρα του Πασχαλάκη είναι στα 7 εκατ. ευρώ.

Δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα πρόταση και αν ανέβει το ποσό να κλείσει η συμφωνία αν και στην λίστα της Πόρτο φαίνεται ότι βρίσκεται και ο πρώην ποδοσφαιριστής του «δικεφάλου του Βορρά», Ρόμπιν Όλσεν, ο οποίος υπερασπίστηκε την εστία της Ρόμα την περασμένη σεζόν.