ΕΠΣ Έβρου: Κίνηση εκ των έσω στον πάγκο της ΑΕΚ! Στον Χαράλαμπο Κωνσταντινίδη τα ηνία της ομάδας

Η διοίκηση της ΑΕΚ Έβρου ήρθε σε συμφωνία για τη θέση του προπονητή με τον Χαράλαμπο Κωνσταντινίδη.

Σε μια σημαντική λύση εκ των έσω προχώρησε η ΑΕΚ για την αντικατάσταση του Μένιου Ζιώγα στον πάγκο της, με τους “κιτρινόμαυρους” του Έβρου να εμπιστεύονται τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας στον Χαράλαμπο Κωνσταντινίδη.

Ο Κωνσταντινίδης τώρα θα είναι ο πρώτος προπονητής για την νέα αγωνιστική περίοδο στην Α’ κατηγορία. Τα προηγούμενα 3,5 χρόνια ήταν βοηθός του Ζιώγα και προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας της ΑΕΚ Έβρου.

Η ανακοίνωση των κιτρινόμαυρων του Έβρου αναφέρει: Η Α.Ε.Κ. Έβρου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή ποδοσφαίρου Χαράλαμπο(Χάρη) Κωνσταντινίδη. Ο Χάρης αποτελεί μέλος της ομάδας τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχοντας βοηθήσει αρχικά ως ποδοσφαιριστης από τον Σεπτέμβριο 2015 έως Δεκέμβριο 2016 και στη συνέχεια ως βοηθός προπονητή του Μενέλαου Ζιώγα και προπονητής τερματοφυλακων (Δεκέμβριος 2016 – Μάιος 2019)Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA C(2017) ενώ πρόσφατα ολοκλήρωσε την παρακολούθήση της Α φάσης μαθημάτων για το δίπλωμα UEFA B. Με την κίνηση αυτή, η Α.Ε.Κ. Εβρου επιβραβεύει ανθρώπους οι οποίοι προσέφεραν σε αυτήν και θέλουν να μοιραστούν το όραμά τους για το σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Θεωρούμε ότι οι γνώσεις σου, σε συνδυασμό με την επιθυμία σου να δείξεις πράγματα θα έχουν ένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Χάρη συγχαρητήρια!!