Μεταξύ των δυναμικότερων ελληνικών επιχειρήσεων του 2019 μία από τον Έβρο!

Η εταιρεία DASTERI AE βραβεύθηκε ως μία από τις δυναμικότερες και υγιέστερα αναπτυσσόμενες ελληνικές επιχειρήσεις, στο πλαίσιο της απονομής των βραβείων επιχειρηματικής αριστείας Diamonds of The Greek Economy 2019, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιουλίου, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Η γιορτή-θεσμός της υγιούς επιχειρηματικής δραστηριότητας της χώρας διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ),του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), και παρευρέθηκαν επιχειρηματίες και στελέχη των υγιέστερων επιχειρήσεων στην Ελλάδα καθώς επίσης και εκπρόσωποι της Πολιτείας.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδειχθούν οι δυναμικότερες και υγιέστερα αναπτυσσόμενες ελληνικές επιχειρήσεις. Η αξιολόγησή τους γίνεται βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων όπως είναι η κερδοφορία, η δανειακή επιβάρυνση και η ρευστότητα. Ταυτόχρονα συνυπολογίζονται και άλλοι παράγοντες μεταξύ των οποίων είναι τα επενδυόμενα κεφάλαια των εταιρειών, η πολιτική τους στο ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και σε θέματα εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης.

Ο κ. Βασίλης Δαστερίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας δήλωσε:

Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας για αυτή τη βράβευση που έρχεται μετά από προσπάθειες πολλών ετών. Είχαμε θέσει σαν εταιρία εδώ και αρκετά χρόνια συγκεκριμένους στόχους που σταδιακά υλοποιούνται, κάτι που μας ικανοποιεί.

Για να γίνει αυτό βεβαίως τα τελευταία 10-15 χρόνια έχουμε επενδύσει πάρα πολύ στην έρευνα και το εκσυγχρονισμό των δυο μονάδων παραγωγής που εδρεύουν στην Αλεξανδρούπολη με κύριο σκοπό να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό από πλευράς ποιότητας προϊόν και να καλύπτουμε τις υψηλότερες προδιάγραφες για τους πελάτες μας σε 52 χώρες, είτε αφορά φωτιστικό σώμα για οχήματα είτε για φωτιστικό εσωτερικών -εξωτερικών χώρων -δρόμων τύπου LED.

Θεωρώ πολύ σημαντικό να τονίσω πως είμαστε μια εταιρία που εδρεύει στον Έβρο και γενικότερα στην Θράκη κάτι που μας έδινε την δυνατότητα με μεγάλη ευκολία να εγκαταλείψουμε τη χωρά, δεν το κάναμε, θελήσαμε να επενδύσουμε στην περιοχή μας, θα παραμείνουμε στην περιοχή μας για να κρατήσουμε τους νέους εκεί γιατί τους χρειαζόμαστε πολύ.”

Πηγή: https://www.e-evros.gr