ΕΠΣ Έβρου: Φιλικό διαζύγιο μετά από 4 χρόνια «γάμου» για την ΑΕΚ και τον Μένιο Ζιώγα

Με νέο προπονητή θα πορευθεί στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου η τοπική ΑΕΚ, καθώς χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια οι δρόμοι της με τον Μενέλαο Ζιώγα.

Το διαζύγιο είναι συναινετικό και φιλικό, όπως προκύπτει από την θερμότατη ανακοίνωση της ΑΕΚ Έβρου, από την οποία γνωστοποιήθηκε και το γεγονός. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η Α.Ε.Κ. Έβρου ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή Μενέλαο Ζιώγα.

Ο Μενέλαος όντας μέλος της προσπάθειας τα τελευταία 4 χρόνια, συνεισέφερε τα μέγιστα για την μέχρι στιγμής παρουσία της ομάδας στα τοπικά πρωταθλήματα. Αρχικά, από την θέση του βοηθού προπονητή έχοντας τον ρόλο του άμεσου συνεργάτη του Νίκου Γελαδάρη (Σεπτέμβριος 2015 – Δεκέμβριος 2016) και στη συνέχεια ως πρώτος προπονητής από τον Δεκέμβριο 2016, όταν και αντικατέστησε τον τελευταίο, μέχρι σήμερα. Στη διάρκεια της παρουσίας του ως πρώτος προπονητής η ομάδα κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας τη σεζόν 2017-2018 έχοντας μόλις μία ήττα την τελευταία αγωνιστική.

Ακόμα, τη σεζόν 2018-2019 στην Α κατηγορία του πρωταθλήματος, η ομάδα εξασφάλισε την παραμονή αρκετές αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του ενώ η παρουσία της ομάδος στον ημιτελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου αποτέλεσε ορόσημο της επιτυχίας. Η μεθοδικότητα και ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισε το πάθος και την θέληση των παικτών για την νίκη, του πιστώνονται ως αρετές πάρα το νεαρό της ηλικίας.

Πλέον ως διπλωματούχος προπονητής ποδοσφαίρου, θεωρούμε βέβαιο ότι τα επόμενα χρόνια θα απασχολήσει τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της χώρας.
Μενέλαε σε ευχαριστούμε για όλα, ευχόμαστε ο δρόμος που ανοίγεται διάπλατα μπροστά σου να έχει επιτυχίες. Καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο επόμενο βήμα σου!!!»