Γ’ Εθνική: Στον πάγκο του Εδεσσαϊκού ο Πάρης Ζουμπούλης

Ενας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που πλέον είναι προπονητής και έχει περάσει από την Ξάνθη αφήνοντας πολλούς φίλους, ο Πάρης Ζουμπούλης, βρήκε τον νέο προορισμό της προπονητικής του καριέρας.

Υπεγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για να κάτσει στον πάγκο της ιστορικής ομάδας του Εδεσσαϊκού, που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική και πιθανότατα θα μετέχει και τη νέα χρονιά τον Β’ Όμιλο.

Ο Ζουμπούλης ξεκίνησε την καριέρα του από την Δόξα Εξαπλάτανου Αριδαίας για να ακολουθήσει μεταγραφή στον Εδεσσαϊκό, με τον οποίο πανηγυρισε την ιστορική άνοδο στην Α’ Εθνική το 1992 όντας ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας. Μετά έκανε το πρώτο μεγάλο αλμα της καριέρας του για τον ΠΑΟΚ, ακολούθησε το συντομο πέρασμα από την ΑΕΚ στην περίφημη ανταλλαγή με τον Τριαντάφυλλο Μαχαιρίδη και ακολούθως ήρθε στην Ξάνθη όπου έμεινε τρεις σεζόν και κατέγραψε 17 γκολ σε 50 συμμετοχές.

Τον Ιανουάριο του 2002 μεταπήδησε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, συη συνέχεια αγωνίστηκε στην Κέρκυρα, στον Λεβαδειακό, στην Ρόδο και στον Εδεσσαϊκό, όπου και έκλεισε την καριέρα του το 2007. Δυο χρόνια μετά ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα και ήρθε στην Ξάνθη ως βοηθός του Παράσχου, ενώ μετά διετέλεσε βοηθός προπονητών που επίσης πέρασαν από την Ξάνθη στον Παναιτωλικό και τον Αστέρα Τρίπολης.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο Εδεσσαικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Πάρη Ζουμπούλη.Ο νέος τεχνικός του Εδεσσαικού είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA A.Ποδοσφαιρικά δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τον Πάρη Ζουμπούλη καθώς όλοι γνωρίζουν την αξία του ως ποδοσφαιριστής.Προπονητικά ξεκίνησε την καριέρα του,το 2009 όπου διατέλεσε βοηθός του κ.Παράσχου,του κ.Παπαδόπουλου και του κ.Χάβου στις Ξάνθη,Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα.’Εχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη και στήριξη στον Πάρη Ζουμπούλη,σύσσωμη η διοίκηση του Εδεσσαικού καλωσορίζει τον νέο προπονητή της ομάδας μας και του εύχεται καλή επιτυχία.