Γ’ Εθνική: Ακτίνα φωτός από 6 «παλιούς» για Νέστο και Κετσιεμενίδη

Στα διοικητικά του Νέστου Χρυσούπολης δεν υπάρχει κάποια σπουδαία εξέλιξη όμως υπάρχει κινητικότητα από κάποια μέλη που συμμετείχαν στο περσινό διοικητικό σχήμα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα “Πρωινή”, παραμένει μια σταθερή βάση 6 ατόμων. Απλά πρέπει σε αυτούς τους 6 να έρθουν και άλλοι και να συμπληρώσουν το Δ.Σ.

«Επαφές έγιναν αλλά δεν κατέληξαν κάπου. Απλά οι 6 της σταθερής βάσης που μπαίνουν μπροστά ίσως να λειτουργήσουν το σύλλογο με μια νέα φιλοσοφία», αναφέρει το δημοσίευμα.

«Είναι σίγουρα στεναχωρημένοι γιατί θα περίμεναν μεγαλύτερη συμμετοχή σε μια ομάδα που πέρσι πρωταγωνίστησε στο πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής προσφέροντας μεγάλες χαρές στους φιλάθλους», προσθέτει.

Δεν πρέπει να ξεχασθεί η πορεία της ομάδας που ήταν πρώτη για πολλές αγωνιστικές στο πρωτάθλημα του Α’ Ομίλου της Γ’ Εθνικής και έχασε τη μεγαλύτερη κατηγορία σε αγώνα μπαράζ με την Τρίγλια. 

Φυσικά ακόμη ανοιχτό παραμένει το θέμα του προπονητή όπου σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης περιμένει στο ακουστικό του αλλά και το ποιοι θα μείνουν στο ρόστερ για τη σεζόν 2019-2020.

Πάντως, από την στιγμή που υπάρχουν έστω έξι πρόσωπα ως βάση από το παλιό διοικητικό σχήμα, γίνεται αντιληπτό ότι υπάρχει ελπίδα για τον Νεστο και ενδεχόμενο παραμονής του Κετσιεμενίδη, που όπως έχει γράψει το ThrakiSportS δέχεται προτάσεις και από άλλες ομάδες.