Basket League: Πιθανή θρακιώτικη εμπλοκή στη διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Ένα βήμα προς την κατεύθυνση επίλυσης του προβλήματος που υπάρχει με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, έγινε το βράδυ της Δευτέρας.

Όπως μεταφέρει το ρεπορτάζ το inpaok, υπήρχαν ζυμώσεις προκειμένου να καταλήξει ο ΑΣ ΠΑΟΚ, σε σχήμα που θα του ανέθετε (μέσω του πρωτοδικείου) την διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Με πρωτοβουλία του προέδρου του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή, μετά από συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα με τους Κώστα Αμοιρίδη (επί σειρά ετών «χρυσό» χορηγό της ομάδας μπάσκετ) Βαγγέλη Γαλατσόπουλο και Ηλία Βιολίδη που κατέχουν το μεγαλύτερο ποσοστό των μετοχών της ΚΑΕ, αλλά και το περιβάλλον του Ιβάν Σαββίδη (ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει την διάθεση να μένει ενήμερος για τις εξελίξεις με ζωντανό το ενδιαφέρον για ενίσχυση της ΚΑΕ), αποφασίστηκε να γίνουν κάποιες διερευνητικές επαφές με τους Φραγκούλη Φράγκο (Κομοτηναίος πρώην ΥΕΘΑ και επίτημος αρχηγός ΓΕΣ) και Γιώργο Λυσσαρίδη (πρώην ΓΓΑ Αθλητισμού) για το ενδεχόμενο εμπλοκής τους με την ομάδα μπάσκετ.

Το βράδυ της Δευτέρας, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση του Θανάση Κατσαρή τους Αμοιρίδη, Γαλατσόπουλο, Βιολίδη, Φράγκο και Λυσσαρίδη. Τόσο ο Κομοτηναίος στρατηγός Φράγκος όσο και ο Λυσσαρίδης έδειξαν διατεθειμένοι να ασχοληθούν με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την επίλυση των σοβαρών ζητημάτων που την ταλαιπωρούν, με την προϋπόθεση να έχουν πλήρη εικόνα για την οικονομική κατάσταση (σύνολο υποχρεώσεων προς το δημόσιο και προς τρίτους) και τις πηγές εσόδων για τον επόμενο χρόνο.

Το σημαντικό είναι πως η οικογένεια του Δικεφάλου έχει κινητοποιηθεί σε μια προσπάθεια να αρθεί το αδιέξοδο, μπροστά στο οποίο βρίσκεται σήμερα ο μπασκετικός ΠΑΟΚ. «Εκτιμάται ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα έχουν δρομολογηθεί εξελίξεις που θα επιτρέψουν να πραγματοποιηθεί εκ νέου συνάντηση στην διάρκεια της οποίας θα υπάρχει δυνατότητα για αναλυτικές συζητήσεις και κατάστρωση πλάνων, εφόσον βέβαια Φράγκος και Λυσσαρίδης αποφασίσουν να ασχοληθούν με την ΚΑΕ. Απόφαση που θα λάβουν αφού έχουν όλα τα δεδομένα στη διάθεση τους», καταλήγει το ρεπορτάζ του inpaok.

Συζητήσεις γίνονται και για τον επόμενο τεχνικό ηγέτη του ΠΑΟΚ, με τον Κώστα Φλεβαράκη (έχει έτοιμο τιμ ανθρώπων που τον πλαισιώνει) να αποτελεί φαβορί για τον ασπρόμαυρο πάγκο.