Αναβολή στην παράσταση «Ο λαγός και η χελώνα» στην Ξάνθη και πιθανή αλλαγή τόπου στην Κομοτηνή

Όπως έγινε γνωστό, η παιδική θεατρική παράσταση «Ο λαγός και η χελώνα» που πραγματεύεται τον αρχαιότερο καταγεγραμμένο αγώνα της ιστορίας από τον γνωστό μύθο του Αισώπου, η οποία είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη 9 Ιουλίου στην Ξάνθη, αναβάλλεται λόγω της κακοκαιρία και μεταφέρεται για την Παρασκευή 12 Ιουλίου στον ίδιο χώρο (Θερινό Θέατρο) και ίδια ώρα (21:00).

Μέχρι τότε, συνεχιζεται η προπώληση των εισιτηρίων από το Βιβλιοπωλείο Πυργελη (τιμή 8 ευρώ) ενώ η τιμή στο ταμείο θα είναι ως γνωστόν στα 10 ευρώ. Για τους δύο νικητές του διαγωνισμού του ThrakiSportS που ενημερώθηκαν σχετικά, το δώρο τους μεταφέρεται για την Παρασκευή. Εφόσον αδυνατούν να παραβρεθούν στην παράσταση, παρακαλούνται να μας ενημερώσουν με μήνυμα στην σελίδα στο facebook για να γίνει νέα κλήρωση – αναπλήρωση.

Επίσης από το Μικρό Θέατρο Λάρισας έγινε γνωστό ότι η παράσταση της Κομοτηνής, που έχει προγραμματιστεί για το βράδυ της Τετάρτης 10 Ιουλίου, θα διεξαχθεί κανονικά σε περίπτωση βροχόπτωσης απλά θα μεταφερθεί στο χειμερινό Κιν/Θέατρο ΡΕΞ. Κανονικά συνεχίζεται η προπώληση τόσο για την Κομοτηνή όσο και για την παράσταση της Αλεξανδρούπολης το βράδυ της Πέμπτης.