Με Πεταλωτή πρόεδρο και αρκετά καινούρια πρόσωπα η νέα διοίκηση του ΓΑΣ Κομοτηνή

Πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του ΓΑΣ Κομοτηνή το απόγευμα της Τρίτης 25 Ιουνίου με το βλέμμα όλων να βρίσκεται στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Στο νέο διοικητικό σχήμα θα συμμετέχουν πολλά νέα πρόσωπα με επικεφαλής όπως είχε προαναγγείλει το ThrakiSportS τον Γιάννη Πεταλωτή, ο οποίος διαχρονικά έχει αποδείξει την αγάπη του για το άθλημα και διαδέχεται στην θέση αυτή τον Χρήστο Μαχαίρα.

Στο πλευρό του Πεταλωτή θα βρίσκονται κάποιοι έμπειροι παράγοντες όπως ο Πασχάλης Αθανασίου και Γιώργος Λεχούδης αλλά και νέοι άνθρωποι όπως ο Γιώργος Μηλιόγλου, Κώστας Αμαξόπουλος, Σάκης Σεραφίδης, Χασάν Χασάν και αρκετά νέα ακόμα πρόσωπα.

Επίσης, όπως αναφέρθηκε στη Γενική Συνέλευση, αργότερα μπορεί να προστεθούν και άλλα άτομα σε αυτούς που θα βοηθούν την ομάδα, όχι όμως σαν μέλη του Δ.Σ. αλλά ως επιτροπή που θα βοηθήσει σε τομείς  που θα κριθούν απαραίτητοι.

Η αισιοδοξία είναι συγκρατημένη στα μέλη της διοίκησης και φυσικά πρώτο μέλημα τους αποτελεί η στήριξη της προσπάθειας του ΓΑΣ από την τοπική κοινωνία.