Η γιατρός όλων των ομάδων της Κομοτηνής που επιζητεί την ψήφο του αθλητικού κόσμου της Ροδόπης

Η Βούλα Ελευθεριάδου που βάζει υποψηφιότητα για βουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι ένα πρόσωπο ιδιαίτερα γνωστό στον αθλητικό κόσμο της Κομοτηνής.

Βλέπετε, είναι η μόνιμη γιατρός όλων σχεδόν των ομάδων της πόλης, όλων των αθλημάτων. Παθολόγος με σπουδές στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, τα τελευταία χρόνια αποτελεί την αγαπημένη γιατρό όλων των συλλόγων της πρωτεύουσας της Ροδόπης.

Οι φήμες λένε ότι αυτό δεν οφείλεται απλά στην επαγγελματική της επάρκεια. Με γνώμονα την προσφορά προς την τοπική κοινωνία και ιδίως προς τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, προσφέρει τις υπηρεσίες της στα τοπικά σωματεία αφιλοκερδώς.

Όποιο δελτίο κομοτηναίου ποδοσφαιριστή, μπασκετμπολίστα ή βολεϊμπολίστα δει κάποιος, το πιο πιθανό είναι στις καταστάσεις υγείας να δει την υπογραφή της Βούλας Ελευθεριάδου. Πλέον, η ίδια ευελπιστεί πως αυτή η αθόρυβη προσφορά της στον τοπικό αθλητισμό και τις ομάδες θα μεταφραστεί και σταυρούς την μεθεπόμενη Κυριακή, στην κάλπη των βουλευτικών εκλογών…