Super League: Με Μελισσανίδη αλλά χωρίς Μάνταλο η «πρώτη» της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ξεκίνησε το πρωί την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν, με τα παιχνίδια για τα προκριματικά του Europa League να αρχίζουν τον επόμενο μήνα και τους παίκτες να συγκεντρώνονται στα Σπάτα πριν αναχωρήσουν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Στο προπονητικό κέντρο της Ένωσης, βρέθηκε και ο ιδιοκτήτης της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Δημήτρης Μελισσανίδης, θέλοντας να δείξει ότι είναι δίπλα στην ομάδα και το νέο της προπονητή, Μιγκέλ Καρντόσο.

Ποιος δεν ήταν παρών; Ο Πέτρος Μάνταλος. Είναι ωστόσο δικαιολογημένη η απουσία του, όπως και του Μπάρκα. Αν και υπάρχουν φήμες ενδεχόμενης μεταγραφής και των δύο σε ομάδες του εξωτερικού, αμφότεροι πήραν κάποιες μέρες παραπάνω λόγω Εθνικής Ομάδας.

Οι διακοπές για τον Κομοτηναίο αρχηγό της Ένωσης και για τον τερματοφύλακά της ξεκίνησαν αργά, καθώς μετείχαν στις αποστολές της Εθνικής Ομάδας για τα ματς με Τουρκία, Ιταλία και Αρμενία. Μοιραία τους δόθηκε άδεια να ξεκουραστούν μερικές παραπάνω ημέρες.

Όχι πολλές πάντως. Οφείλουν να έχουν επιστρέψει από τις διακοπές τους την Δευτέρα. Τέσσερις μέρες παραπάν θα κάτσουν, αλλά έχασαν λόγω Εθνικής κοντά στις τρεις εβδομάδες…