Ηχηρή παρέμβαση Ντέμη ενόψει εκλογών με αφορμή την δήλωση Ζουράρι ότι «δεν μπορεί να υπάρχει ΠΑΟΚτσής που ψηφίζει ΝΔ»

Μια απίστευτη ανάρτηση έκανε ο πρώην υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις, προκαλώντας την απάντηση του Ντέμη Νικολαΐδη.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε την άποψη ότι αν δεν υπήρχε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο ΠΑΟΚ δεν θα έπαιρνε ποτέ πρωτάθλημα και συνεπώς και δεν μπορεί να υπάρξει ΠΑΟΚτσής απανταχού της γης, που θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία.

Σχολιάζοντας την ανάρτηση του Κώστα Ζουράρι, ο Αλεξανδρουπολίτης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αλλά και πρόεδρος της ΑΕΚ Ντέμης Νικολαΐδης, επέλεξε αντί θα γράψει ο ίδιος κάτι, να παραθέσει μια φράση του συγγραφέα Μαρκ Τουέιν. Συγκεκριμένα, με ένα λογοπαίγνιο για τους δήθεν έξυπνους που μοιάζουν σαν να μας δουλεύουν, αλλά στην πραγματικότητα είναι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.

Η παρέμβαση Ντέμη έχει ιδιαίτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Εβρίτης εργάζεται στο κανάλι Open του Ιβάν Σαββίδη, του ιδιοκτήτη δηλαδή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και λέγεται ότι διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον γιο του Γιώργο Σαββίδη.

Εγραψε ο Κώστας Ζουράρις για τον ΠΑΟΚ
«Δεν μπορεί να υπάρξει ΠΑΟΚτσής απανταχού της γης που θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, γιατί ο ΠΑΟΚτσής που θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, ψηφίζει Μαρινάκη, τον καταστροφέα του ΠΑΟΚ, ο οποίος μας άλωσε επί 30 χρόνια με τις παράγκες. Εάν δεν υπήρχε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μπόρεσε και μείωσε λίγο την επιρροή της παράγκας του Μαρινάκη, ουδέποτε ο ΠΑΟΚ, με Έλληνες διαιτητές, θα έπαιρνε πρωτάθλημα».
Κώστας Ζουράρις.

Η απάντηση του Ντέμη Νικολαΐδη:
«Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν μας κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά».
Μαρκ Τουέιν